Без навреда, не биди буквалиста :wink: мислев на одредени дудуци, само толку...Се ОКеј и јас го знам тоа, но тој збори нека се врати Харгривс ако треба се друго нека лета.Нема логика нели ?:kesa:
Тошиќ на секоја утакмица гол дава , да му ибам ѕверот.Тој е нашиот нов Гигс бе , ебате левата што ја имаСамо незнам што чека Ферги уште.:nesum:Barclays Premier Reserve League
County Ground, 24 August 2009
BOLTON WANDERERS 1
O'Halloran 10
MANCHESTER UNITED 3
Cathcart 3, Tosic 45, Hewson 83 :smir:
Мислам дека и двајцата би требало да се вратат до крајот на Октомври.Тошиќ на секоја утакмица гол дава , да му ибам ѕверот.Тој е нашиот нов Гигс бе , ебате левата што ја имаСамо незнам што чека Ферги уште.:nesum:
п.с До кога ќе бидат повредени Рафаел,ОБЕРТАН ?
http://www.physioroom.com/news/english_premier_league/epl_injury_table.phpп.с До кога ќе бидат повредени Рафаел,ОБЕРТАН ?
висок 186 сантиметри, али со неверојатна контрола на топката за толку висок човек...одличен дриблер, добро додава и нафрлува, брз...можда не е снажен колку шо треба за негова висина и нема баш прецизен шут...барем јас ова го видов од него додека играше во БордоНестрпилив сум да го видам Рафаел повторно во први 11 на десната бековска позиција , а Обертан да го видам што чудовиште е
Андерсон е ѕвер бе не треба да го пуштиме, можеби нема таков прогрес како што му се предвидуваше, но мислам дека ќе го биди, млад е уште, верувам во него.Според мене ова е мала шпекулација која ја предизвикаа новинарите по бледото издание на Андерсон на мечот против Барнли и тоа што не беше во составот против Виган...Не верувам на една недела пред крајот од трансфер периодот да се ослободиме од ваков играч.
:nenene:
Не смееме да ги изгубиме Керик и Андерсон...не сега!
Верувам дека ќе се смират со Фергусон,која и да е причината и дека ќе останат во Јунајтед..
Незнам како можете да верувате во такви шпекулации.
Кога новинарите веке немаше со кој да не поврзат нормално дека ке измислуваат приказни за наводни кавги и за нечие заминуванје инаку нема да и се трошат весниците и нема да и бидат посетувани страните:smir:
Глен Џонсон е единствен играч на Ливерпул со титула Англиски првак.......како резерва во Челзи! :icon_mrgr