Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Интер се први кој ќе се понудат за Анди , бар така јас мислам.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.782
Поени од реакции
11.336
Се ОКеј и јас го знам тоа, но тој збори нека се врати Харгривс ако треба се друго нека лета.Нема логика нели ?:kesa:
Без навреда, не биди буквалиста :wink: мислев на одредени дудуци, само толку...

Glory Glory

btw Manchester United’s Rio Ferdinand Will Be Fit For Derby Clash

Јас се полетав, мислев за со Арсенал ќе биде, овие мислеле кога ќе играат против сељаците...

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Barclays Premier Reserve League
County Ground, 24 August 2009

BOLTON WANDERERS 1
O'Halloran 10

MANCHESTER UNITED 3
Cathcart 3, Tosic 45, Hewson 83 :smir:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Barclays Premier Reserve League
County Ground, 24 August 2009

BOLTON WANDERERS 1
O'Halloran 10

MANCHESTER UNITED 3
Cathcart 3, Tosic 45, Hewson 83 :smir:
Тошиќ на секоја утакмица гол дава , да му ибам ѕверот.:vozbud:Тој е нашиот нов Гигс бе , ебате левата што ја има:pipi:Само незнам што чека Ферги уште.:nesum:

п.с До кога ќе бидат повредени Рафаел,ОБЕРТАН ?

Afro Samurai

Nicotine Desperado
Член од
12 август 2009
Мислења
83
Поени од реакции
5
Тошиќ на секоја утакмица гол дава , да му ибам ѕверот.:vozbud:Тој е нашиот нов Гигс бе , ебате левата што ја има:pipi:Само незнам што чека Ферги уште.:nesum:

п.с До кога ќе бидат повредени Рафаел,ОБЕРТАН ?
Мислам дека и двајцата би требало да се вратат до крајот на Октомври.

http://www.goal.com/en/news/9/england/2009/07/17/1388305/manchester-united-summer-signing-gabriel-obertan-suffers

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Нестрпилив сум да го видам Рафаел повторно во први 11 на десната бековска позиција , а Обертан да го видам што чудовиште е :pipi:

Afro Samurai

Nicotine Desperado
Член од
12 август 2009
Мислења
83
Поени од реакции
5
Нестрпилив сум да го видам Рафаел повторно во први 11 на десната бековска позиција , а Обертан да го видам што чудовиште е :pipi:
висок 186 сантиметри, али со неверојатна контрола на топката за толку висок човек...одличен дриблер, добро додава и нафрлува, брз...можда не е снажен колку шо треба за негова висина и нема баш прецизен шут...барем јас ова го видов од него додека играше во Бордо

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Според мене ова е мала шпекулација која ја предизвикаа новинарите по бледото издание на Андерсон на мечот против Барнли и тоа што не беше во составот против Виган...Не верувам на една недела пред крајот од трансфер периодот да се ослободиме од ваков играч.
Андерсон е ѕвер бе не треба да го пуштиме, можеби нема таков прогрес како што му се предвидуваше, но мислам дека ќе го биди, млад е уште, верувам во него.

Сега ги гледав головите на резервите... Тошич асистент при првиот и стрелец при вториот гол, добар натпревар, го чекаме во првиот тим.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.581
Поени од реакции
6.299
Што се замарате со такви глупави шпекулации бе?Андерсон ке си оди кога ке ме земат мене како негова замена :tapp:

N

navivacka

Гостин
Гледам пишате нешто во врска со Анди...не разбирам стварно доколку е ова вистина зашто не се потрудат да ги средат работите измегу нив...ако продолжат така да заминуваат тешко нас:tapp:

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Да да, не се замарајте со такви шпекулации, новинаарто немат работа па пишат шо им текне... Јас мислам оти Андерсон ке игра прва постава против Арсенал и нема пиле да препаре на средиинта :smir:
Сеќавам се на претходните утакмици со Арсенал, на изданијата на Андерсон, на Адебајор не му даваше да мрдне, се "тепаше" со него как куче, иако тај од него поголем 2-3 глави :wink:
А за Тошиќ му е рано да игра за првиот тим, млад е, мислам дека ќе му треба барем уште пола година искуство со резервите :wink:

Vidic15

Капитенот
Член од
2 јули 2009
Мислења
596
Поени од реакции
495
:nenene:
Не смееме да ги изгубиме Керик и Андерсон...не сега!

Верувам дека ќе се смират со Фергусон,која и да е причината и дека ќе останат во Јунајтед..

Незнам како можете да верувате во такви шпекулации.
Кога новинарите веке немаше со кој да не поврзат нормално дека ке измислуваат приказни за наводни кавги и за нечие заминуванје инаку нема да и се трошат весниците и нема да и бидат посетувани страните:smir:

DEVIL FOREVER

МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД
Член од
29 април 2009
Мислења
538
Поени од реакции
23
абе дека андерсон ке си оди што дека тоа право да излезе дека бе ништо не е точно андерон ке си продолже во манчестер дека не верувам да си оде нема шанси

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom