Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
F

fantomX

Гостин
Дали некогаш се сте слушнале, или сте го виделе, 19-годишниот сега играч Кени Стрикланд (Kenny Strickland)?
Младинц бил кај вас, шо позиција игра, како е шо е отприлика?

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
Прв пат слушам, ни на официјалиот сајт го нема(ни во резерви, ни во малдинци):toe:

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.720
Поени од реакции
9.438
Дали некогаш се сте слушнале, или сте го виделе, 19-годишниот сега играч Кени Стрикланд (Kenny Strickland)?
Младинц бил кај вас, шо позиција игра, како е шо е отприлика?
Десен бек игра и има голема доверба од страна на Солскер во младинскиот состав на Јунајтед. Важи за голема надеж на тимот...нешто слично како Рафаел и Де Лает:helou:

еве го

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.697
Поени од реакции
11.508
Ми стигна дресот од Олд Трафорд:

...и ме кошташе 170 евра. :aaa:

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
Десен бек игра и има голема доверба од страна на Солскер во младинскиот состав на Јунајтед. Важи за голема надеж на тимот...нешто слично како Рафаел и Де Лает:helou:

еве го
Не повеќе:smir: Потпишал за нас, па затоа и Ве праша Фантом. Се надевам дека ќе биде добар играч.

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
Ете зашто го нема на страната :tapp: И така немаше место кај нас да игра :helou:

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.720
Поени од реакции
9.438
Не повеќе:smir: Потпишал за нас, па затоа и Ве праша Фантом. Се надевам дека ќе биде добар играч.
Е не бев запознаен за ова. Нека му е со среќа во синиот дрес:smir:

Инаку Арсенал пука на Гудисон Парк...0:4 моментално. Ако продолжат вака сигурно ќе ни бидат големи конкуренти за новата сезона.

G

Gray Foxx

Гостин
Ми стигна дресот од Олд Трафорд:

...и ме кошташе 170 евра. :aaa:
Со здравје да си го носиш.
Али како можеше од Овен да земеш бе? Да не ти рушам расположение али фан на Јунајтед си, земи си од Сколс, Гигс, Невил. Они се вечни, не се продадени као селанчево од Ливерпул.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.697
Поени од реакции
11.508
Али како можеше од Овен да земеш бе? Да не ти рушам расположение али фан на Јунајтед си, земи си од Сколс, Гигс, Невил. Они се вечни, не се продадени као селанчево од Ливерпул.
Ми беше за бројот 7, а и дека името му е кратко (4 букви).
Планирав од Руни да земам, ама ете. Во некоја наредна прилика :)

G

Gray Foxx

Гостин
Ми беше за бројот 7, а и дека името му е кратко (4 букви).
Планирав од Руни да земам, ама ете. Во некоја наредна прилика :)
Мене пари да ми даваат не зиам од Овен. Златен Видич, О Ши па и Керик.
Зошто сите сакаат од напаѓачи да зимаат дрес стварно не ми е јасно. :)
Со здравје да си го носиш, повторно. :)

Член од
31 јануари 2009
Мислења
22
Поени од реакции
1
Значи едно прашање во врска со натпреварот в среда против Burnley па и тие потоа.

Најверојатно линкови за live-streaм ќе има тука или во социјалната група, па прашањево е до сите што подобро се разбираат околу тоа, дали знаете ако го паузирате каналот колку долго ќе може да остане паузиран пред да продолжите да го гледате?

Најверојатно не ќе можам да го гледам поголемиот дел од натпреварот па ете ако некој може да ми одговори, ако не ќе пробам па ќе видиме :toe:

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.874
Поени од реакции
6.928
Многу.....А колкав дел од тоа е царина?

Во секој случај со здравје да си го носиш :vozbud:

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
Бројкава 7 на дресов нели треба да ти биде троа поголема?
:toe:

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Добро де што е работата... си купил дрес и желба му било на Овен... што има врска дали ќе биде на Руни, Сколс, Гигс, Видич и компанија... не му рушите расположение :):):) Да не знае некој со кој состав ќе се излезе утре со Бирмингем, да не има нешто објавено предвреме?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom