Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
Videoto e super...prekrasni 50 golovi:D
Inace da ne znae nekoj kolku ke odsustvuva nani

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.581
Поени од реакции
6.299
Videoto e super...prekrasni 50 golovi:D
Inace da ne znae nekoj kolku ke odsustvuva nani
Најверојатно само со бирмингем ке ја пропушти :toe:

Ферги виде на утакмицава со Челзи што бешее дека му треба уште некој играч и сигурен сум дека ќе донесе некое ИМЕ... 100% сум сигурен
не верувам да донесе нов играч ферги бе :toe:

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.358
Поени од реакции
701
Во изминативе денови прочитав повеќе анализи на луѓе кои доло го следат фудбалот , го погледнав и видувањето на тој дечкото (тој ги има коментирано и другите тимови) ....меѓутоа воглавно сите аналитичари се сложуваат дека силата на Јунајтед е во системот кој го применува САФ , и каде недостигот от еден фудбалер не е толку видлив ако останатите презмат повеќе помали одговорности(наместо еден да преземе се) ...така да и сите се сложуваат да Јунајтед сеуште има “меч винери“ односно луѓе кои со еден потег можат да решат натпревар.

Единствено нов правец на размислување ми наметна една анализа ,која се трудам да ја најдам и да ја постирам -ама тешко ми оди , во која аналитичарот зборуваше дека оваа сезона на САФ би му била сезната кога тој ќе го оформи новиот Јунајтед со нови млади “бебиња“ , сезона во која трофеите нема да бидат пресудни и најважни ,туку најважно би било компонирањето на играчи како Еванс, браќата Да Силва ,Флечер ,Нани и Мачеда како главни осители на играта допрва...искомбинирани со Фостер, Руни и Андерсон - со што САФ би направил добра подлога за новиот менаџер да биде со поискусни момци во моментот кога би дошл на клупата.

незнам колку е за верување оваа варијанта ,ама судејќи според карактерот на САФ да не ги остава работите на случајноста и вештините на неговиот наследник ,мислам дека може да има и вистина во тврдењата дека во тек е изградбата на нов Јунајтед со нов систем на игра , со цврста игра и форсирање на островска игра со нафлени топки без многу пробиви.

Се на се , мисламд дека имаме добар состав ,па и за што да се одлучи САФ -дали ќе напаѓаме на сите фронта,или ке посветиме внимание на градење на тимот за наредните години -можиме да се надеваме на трофеј во главното натпреварување -Премиерлигата.

Конкурентите не ни се нешто особено појачани,така да горе-долу тука сме израмнети со најблиските конкуренти.
Мислам дека и оваа година магијата на Олд Трафорд ќе ни донесе само победи на домашен терен , а и на гости не би требало да имаме проблеми со повеќето екипи,нашите гостински навивачи секако дека се најдобри од групата во Елитната лига.

П.С: утре идам од Ресен во делечното Скопје ,па сите кои ќе одите на натпревар ве повикувам заедно да ја поздравиме девојката во шпанскиот дрес торескиња со убави сочни зборови, зачинети со малце свирка :) :) како наш омилен играч :) :) за пцуење де....:helou:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.717
Поени од реакции
43.745
Aj со среќа со Бирминген дечки..За 2 саати тргам за Албанија,се надевам на победа,па се читаме во Понеделник навечер..

Тука ќе бидам за Барнли :je:

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.358
Поени од реакции
701
Aj со среќа со Бирминген дечки..За 2 саати тргам за Албанија,се надевам на победа,па се читаме во Понеделник навечер..

Тука ќе бидам за Барнли :je:

Мислам дека со бирмингем и без среќа 4 ќе им дајме :) Замисли да те слушни среќата и да ни дојди на помош :) :) :)
Не шалата настрана , мислам дека нашиве исфрустрирани (малце) после безвезниот меч во неделата , ќе се обидат да го поправат впечатокот во почетоков на сезоната и ќе дадат се од себе да изиграат на највисоко можно ниво и да бидат што е можно по-ефикасни...

П.С:
Ајде убаво да си поминиш , ако се враќате преку свети наум или преку ќафасан да наминеш во Ресен...

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.581
Поени од реакции
6.299

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Ова е добра вест за нас бидејќи Нани почна да игра многу добро во последно време така да ќе беше штета да му пропаднеше шансата да се докажи поради повреда:smir:

N

navivacka

Гостин
Добро би било доколку Нани е во конкуренција за неделниот меч,влезе во добра форма и ке ни биде од корист...

Бај д веј клипот со 50 голови ме наежи целата...ах тие времиња:pipi:

Во последниве сезони ја почнуваме лошо сезоната ама на крај завршуваме први,се надевам дека овој пат нема да започнеме лошо,баш напротив да ги наполниме со голови...едино нешто ме загрижува за позицијата голман...

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.711
Поени од реакции
22.671

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Интересно размислување на аналитичар за Флечер,кој го следи од почетокот на кариерата,дава одговор,зошто е сеуште потценуван од другите фанови и на крај очекува ова да биде негова сезона. www.manutd.com/default.sps?pagegid={83A644F4-1A7E-48B9-AF95-4605613A9A18}&newsid=6637699&page=1

И Руни потврдува дека Бербатов работи повеќе на тренинг,трча повеќе,и се надева дека ќе го види уште подобар сезонава.
http://www.guardian.co.uk/football/2009/aug/10/manchester-united-wayne-rooney-dimitar-berbatov

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Интересно размислување на аналитичар за Флечер,кој го следи од почетокот на кариерата,дава одговор,зошто е сеуште потценуван од другите фанови и на крај очекува ова да биде негова сезона. www.manutd.com/default.sps?pagegid={83A644F4-1A7E-48B9-AF95-4605613A9A18}&newsid=6637699&page=1

http://www.guardian.co.uk/football/2009/aug/10/manchester-united-wayne-rooney-dimitar-berbatov
Tekстот за Флечер приквечер ќе го преведам и ќе го објавам на нашиот блог за Манчестер Јунајтед http://uniteddevilsblog.blogspot.com/:smir:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
би било добро да дојде нојер па да си оди фостер или кушчак:toe:
Фостер сите знаеме зошто е потешко да си оди, Англија има недостиг од голмани па Капело а веројатно и поголемата англиска јавност го гледа Фостер како прв голман на Англија во иднина и веројатно Ферги поради притисокот од таа јавност ќе го остави Фостер во Јунајтед и дури ќе му даде шанса да брани на почетните натпревари во ПЛ годинава.

Затоа, според мене поверојатно е Кушчак да си оди, иако е полошото решение.:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom