GavolRulz
hippopotomonstrosesquipedaliophobia
- Член од
- 23 март 2008
- Мислења
- 12.696
- Поени од реакции
- 11.507
Требаше, но пак се повредил, ќе се врати во Јануари.Абе Харго не требаше да се врати на почекот на сезоната?
Убаво си кажа човекот само што ме замисли со тоа што рече дека до крајот на август, Јунајтед може да купи екстра засилување:raz:Интересно видео со аналитичарот на BBC Sports за Јунајтед во пресрет на почетокот на сезоната.
Рече дека тоа му било некое скриено претчувство, и дека ако купува Јуанјтед, ќе купи некое големо засилување како Рибери и сл. Баш да видиме, иако јас мислам дека ќе нема повеќе купување нови играчи...Убаво си кажа човекот само што ме замисли со тоа што рече дека до крајот на август, Јунајтед може да купи екстра засилување:raz:
Од ова видео ми иде помислата да го даам левото маде за да ја гледам старата гарда како играат заедно, во најдобрите години. Каква страшна генерација. Фантазија на теренот.НАЈУБАВИТЕ 50 ГОЛОВИ ЗА МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД !
Како загревање пред стартот на сезоната, едно видео од најубавите 50 погодоци за Манчестер Јунајтед во последниве 10 години! УЖИВАЈТЕ
Топ голови,некои беа феноменални удари,некои убави соло-продори,а некои супер акции..НАЈУБАВИТЕ 50 ГОЛОВИ ЗА МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД !
Како загревање пред стартот на сезоната, едно видео од најубавите 50 погодоци за Манчестер Јунајтед во последниве 10 години! УЖИВАЈТЕ
Go zaboravi Van Nistelrooy:smir:Прекрасни голови.Се потсетив на старите добри времиња со Кол,Бекам,Форлан,Солскјер,Гигс,Сколс.Најдоброто од Јунајтед последните 10 години.Фантастично !
Вистинско 7 минутно уживање :wink:НАЈУБАВИТЕ 50 ГОЛОВИ ЗА МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД !