Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
N

navivacka

Гостин
Неможам да го дочекам стартот на новата сезона:vozbud:Гледам дека сме биле заинтересирани за Нојер...го немам следено но штом е на радарот на Јунајтед сигурно е добар голман...Несакам Кушчак да замине...мора да му даде Ферги шанса да се докаже пред да се врати царот на голот ВДС:pipi:Фостер како што кажа Џену погоре би било пореално да остане отколку Кушчак,но доколку Фостер продолжи да биде таков киксер како во Неделата незнам дали и ке биде прв избор на Капело во репрезентацијата...како и да е Ферги мора да реагира брзо.

А што се случува со Обертан?колку што имам прочитано повреден е па знае ли некој колку ке отсуствува?

G

Gray Foxx

Гостин
Неможам да го дочекам стартот на новата сезона:vozbud:Гледам дека сме биле заинтересирани за Нојер...го немам следено но штом е на радарот на Јунајтед сигурно е добар голман...Несакам Кушчак да замине...мора да му даде Ферги шанса да се докаже пред да се врати царот на голот ВДС:pipi:Фостер како што кажа Џену погоре би било пореално да остане отколку Кушчак,но доколку Фостер продолжи да биде таков киксер како во Неделата незнам дали и ке биде прв избор на Капело во репрезентацијата...како и да е Ферги мора да реагира брзо.
Вакви реченици колку ме нервираат, јес дека сме фанови, јес дека го обожаваме Јунајтед али реалност малце. И Фостер го следеа додека беше у Стоук 3 резерва и го земаа и тоа значи ли дека е добар голман?
Фостер е потенцијал, ништо повеќе.После подолго размислуење увидов дека Кушчак е далеку поквалитетен.

N

navivacka

Гостин
Вакви реченици колку ме нервираат, јес дека сме фанови, јес дека го обожаваме Јунајтед али реалност малце. И Фостер го следеа додека беше у Стоук 3 резерва и го земаа и тоа значи ли дека е добар голман?
Фостер е потенцијал, ништо повеќе.После подолго размислуење увидов дека Кушчак е далеку поквалитетен.
Не дека е лош затоа реков не го имам следено,којзнае можеби е навистина добар а можеби лош...само зборот ми беше дека можно Ферги наумил да го зеде знаејки го проблемот моментално со голманите зашто мора да се реагира брзо...а можеби и нема да купи оваа сезона голман-можеби е сето тоа шпекулација...остај тоа,пред некое време ако добро паметам мислам дека беше во претходната тема на Јунајтед бев пишала дека Кушчак е подобар голман од Фостер ама некој ме демантира и ми рече дека Фостер е далеку подобар од Кушчак што и не се сложувам а како пример ми ги посочи одбраните против една ниска екипа Дерби...па не е исто да браниш против Дерби и екипи од рангот како Челзи,Ливерпул:toe:...голман мора да се купи...ВДС и можеби со годините нема да биде на исто ниво...а оваа сезона најверојатно ке му е последна.Незнам што наумил ама нема да биде фер доколку си замине Кушчак а навистина е добар голман...имав читано дека ВДС го гледа за заменик Фостер.Подобро ке биде Фостер да замине на позајмица некаде па потоа да се врати.

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Фостер е добар голман, само има премногу притисок врз него, цела Англија го гледа како решение за голманската позиција на репрезентацијата, премногу го форсираат... Го гледав уште кога беше на позајмица во Ватфорд, стварно има квалитет, во екипа која се бореше за опстанок успеа да добие повик за репрезентацијата. Имаше проблеми со повреди, разни малери, меѓутоа ако брани во вистинска форма дечкото може да биде ѕвер. Ако Фергусон му дава шанса пред Кушчак тогаш верува дека тој е подобрата опција. Му требат 2-3 добри партии за да му се врати самодовербата и тоа е тоа...

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Легендата на Ливерпул со пофални зборови за Вејн Руни

Легендата на Ливерпул Џими Реднап очекува Вејн Руни да излезе од сенката на Роналдо во Манчестер Јунајтед оваа сезона. Реднап верува дека играчот е спремен да стане најекспониран играч на Јунајтед и репрезентацијата на Англија во сезоната што следи.
Зборувајќи за Скај Спортс, Реднап рече:”Вејн Руни одсекогаш бил голема англиска надеж и му се восхитувам за неговите уникатни способности”.
“ Може да постигнува голови-и кога е сам и кога е покриен-се што сакате може да направи”.
“Способен е да направи генијални работи”.
“Го гледав во Комјунити Шилд и ми се чинеше како да лета по теренот и е многу поподготвен за оваа сезона како никогаш досега”.
“Знае дека има предизвик повеќе како и сите играчи од нападот ако се знае дека веќе ги нема Тевез и Роналдо”.
“Сега Руни има шанса да излезе од неговата сенка, да застане на нозе и да каже дека е главен играч во Јунајтед”-додаде тој.
“Ја има целата способност што треба и менталитет со кој знае како да победи”

Манчестер Јунајтед - сезона 2009/10

Зошто Флечер е потценуван?

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.973
Поени од реакции
7.106
Пред стартот на новата сезона следниот викенд, ве охрабрувам да потрошите неколку стотици МБ сообраќај и да го спуштите видеово што го направив како потсетување што и како направивме минатата сезона.Видеото трае 2 часа и ги има сите голови од минатата сезона (од првенството) и прославата на крај (многу повеќе од она што било на ТВ, ако воопшто имало нешто на А1).
Мала забелешка: го нема голот на Гибсон од последното коло со Хул, и секако нема highlights од натпреварите кои завршија 0:0.

УЖИВАЈТЕ :vozbud:

http://rapidshare.com/files/266311556/ManU-patot_do_titulata_08-09.part1.rar
http://rapidshare.com/files/266319643/ManU-patot_do_titulata_08-09.part2.rar
http://rapidshare.com/files/266670900/ManU-patot_do_titulata_08-09.part3.rar
http://rapidshare.com/files/266679419/ManU-patot_do_titulata_08-09.part4.rar
http://rapidshare.com/files/266698112/ManU-patot_do_titulata_08-09.part5.rar
http://rapidshare.com/files/266704779/ManU-patot_do_titulata_08-09.part6.rar

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Нани влегол како замена вечерва против Лихтенштајн,нема изместување на раменото,па значи е фит за натпреварот во недела. :)

Еванс не играл за Северна Ирска,се вратил во Манчестер.Би требало да биде подготвен за настап во неделa.
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1206063/EXCLUSIVE-Northern-Ireland-reduce-Manchester-Uniteds-defensive-problems-sending-Jonny-Evans-club.html#ixzz0NzVipOQ2

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
ако не се сте постирале претходно, Тошиќ дал два гола за Србија ,пријателска со Јужна Африка

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
ако не се сте постирале претходно, Тошиќ дал два гола за Србија ,пријателска со Јужна Африка
Браво за Тошиќ, да дава голови и за Јунајтед наредните години:smir:

манутд

24 is the number
Член од
20 октомври 2008
Мислења
482
Поени од реакции
13
Браво за Тошиќ, да дава голови и за Јунајтед наредните години:smir:

Фери ваљда ќе го пушта во купувите оваа сезона и ќе одигра некој натпревар во Премиер Лигата. Позицијата каде што игра Тошич е огромана но ако се докаже ќе може да конкурира за прв состав.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.610
Поени од реакции
6.404
Фери ваљда ќе го пушта во купувите оваа сезона и ќе одигра некој натпревар во Премиер Лигата. Позицијата каде што игра Тошич е огромана но ако се докаже ќе може да конкурира за прв состав.
Ке добива шанси во куповите но не би ме изненадило ако игра често и во ПЛ.На пријателските натпревари еднсотавно импресионираше :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom