Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
Напаѓачите на Шити изгубија од Ренџерс 3-2 тешко им се пише ваа година.....:toe:

Vidic15

Капитенот
Член од
2 јули 2009
Мислења
600
Поени од реакции
501
Честито победа:smir:
Заслужено по одличната игра во второто полувреме

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.604
Поени од реакции
6.389
Ајде крај на натпреварот,уште една победа на нашите нека ни е чесито :vozbud: :helou:

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
Ajde neka ni e cestito pobedata odlicna igra na momcite samo taka da prodolzat..:vozbud:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Честитки за победата до сите навивачи и симатизери на нашиот клуб, да се множат:smir:

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
2-0 конечен. Добар резултат, одличен подготвителен натпревар и дефинитивно подобро второ. Највеќе впечаток ми оставија Де Лает, имаше одлични пробиви, Валенсија-мислам дека беше дури можеби и најдобар на теренот. И од остатокот на екипата сум задоволен, Руни прекрасно одигра со глава

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
Честито победа нека ни се редат многу многу победи во иднина.......:smir:

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.838
Поени од реакции
5.657
супер игра силни смеееее:vozbud::vozbud: честито победааа... браво за Клеверли браво за Гибсон браво за Де Лает.. Овен ваљда до почетокот на првенствово ќе си го намести шутот :) :) сеа на преговори за Силва :) дечкото е феноменален колку прецизен пас има тоа е чудоо:helou:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.755
Поени од реакции
43.944
Честито победа дечки..заслужено..

Топ изигра Валенсија..Исто многу ме бендиса и Клеверли..дури и дебитантскиот настап го круниса со деби гол..Гибсон ја скрши пречката,а се надевам дека Овен ќе ја заборави оваа вечер..

П.С. Дали ова беше последнот натпревар на Силва во белиот дрес на Валенсија??:icon_lol:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
супер игра силни смеееее:vozbud::vozbud: честито победааа... браво за Клеверли браво за Гибсон.. Овен ваљда до почетокот на првенствово ќе си го намести шутот :) :) сеа на преговори за Силва :) дечкото е феноменален колку прецизен пас има тоа е чудоо:helou:
Изгледа ќе го водат сега негде на вечера и ќе преговараат па може до полноќ да се знае нешто:vozbud:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.839
Поени од реакции
11.483
Топ играа момциве...можеби уште Силва им фали за да бидат комплетни, поради 60те натпревари што ќе ги имаат сезонава :icon_lol: како и да е, изненадија, солидни се, младинците се носат како прави професионалци и секако ментално се јаки...само напред дечки до титула!

Long Live United

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
2-0 конечен. Добар резултат, одличен подготвителен натпревар и дефинитивно подобро второ. Највеќе впечаток ми оставија Де Лает, имаше одлични пробиви, Валенсија-мислам дека беше дури можеби и најдобар на теренот. И од остатокот на екипата сум задоволен, Руни прекрасно одигра со глава
Двата гола дојдоа по негови нафрлувања. Супер засилување ќе испадне Валенсија.

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.358
Поени од реакции
701
Се извадивме некако второво полувреме!
Најважно од се е што беше добар,би рекол одличен натпревар -тамам за темпирање на формата пред натпреварот со Челзи.
нани се чуваше цел натпревар и ете само 10 мин го пуштија и одма го забрза темпото ,мислам дека заедно со Валенсија “ќе кољат- ќе бесат“ по крилните позиции оваа сезона!
Единствено штета што ниеден од шутевите на Гибсон не влезе во голот!

Ај да ни се множат победите и мораме да признаеме добра најава имаме за нареднава сезона ,судејки според подготвителниов период!!

Да не заборавам само на крај, гревота ќе биде : Кушчак одлично се претстави,браво за него ,имаше неколку одлични интервенции!!!

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Под инфуенс од Џену Грл ги гледав последните 20тина минути и ми се допадна играта посебно на младите кои ќе блеснат во наредните 5 години:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom