Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.602
Поени од реакции
6.382
ц ц ц ц што се случува ц ц ц .пак до последното коло ке треба да чекаме да ја освоиме титулата како што е тргнало :toe:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Чомбе сети се на тотенхем. Можеби времево е поебано ама сега е 1-0 што е лесно да се стигне. Имај верба и се ќе си дојде.
Имам верба, само дадов коментар:smir:

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.602
Поени од реакции
6.382
ц ц ц грешки,грешки,грешки....само пагат,погрешни додавања .... ако продолжи вака,ја наебавме :toe:

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
abe ajde be ..kako moze samo nie da se lizgame...igrata katastofa nemame ni edno tocno dodavanje...site se otseceni edinstveno rooney

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Ај у курац... кој како стигне се лизне... па нека сменат копачки, не играат во Напредок ебаго... и судијата го опомена Видич ако направи уште една грешка ќе добие црвен и сега сакаат да го испровоцираат со овие глумења... :tapp:

Каде виде офсајд крвта да му ја ебам :tapp:

N

navivacka

Гостин
Не ми се верува што гледам:uvo:каква игра еј

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.602
Поени од реакции
6.382
не верувам дека ке му даде директен црвен на видич.
PS:dojde A1 :smir:

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.716
Поени од реакции
11.556
Не бе, знаев дека ќе ја усереме работата.
Кој ќе трпи маки до крајот, леле...

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Имавме супер шанси и никој не ни е крив што губиме, три чисти промашивме и нормално е што не казнија, можеше и уште еден да примиме на крајот:toe:

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Теренот срање, 100 пати се лизнаа нашите играчи, многу успешни акции така се заебаа.
А и требаше некоја шанса да претвориме во гол од тие неколкуте убави акции, ама тоа е.
А и во 42-ра минута немаше никаков офсајд, Роналдо кога беше сам, ама тоа се тие судиски грешки кои многу работи менуваат.
Сега треба повеќе концентрација кај играчите во второто полувреме, менување на копачките и ГОЛОВИ!

Член од
14 април 2007
Мислења
1.812
Поени од реакции
1.047
Треба Тевез да влезе да ги размрда, ова вака не иде.

N

navivacka

Гостин
ц ц цц абе баш сега ли да се киксне?баш на овој натпревар кој е многу значаен?не ми се верува еј

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom