Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Не бев во можност денес да го следам дуелот, но секако со овој резултат титулата е речиси сигурна. Со 4 бода во наредните 3 кола секако ќе биде готово без разлика на резултатите на Ливерпул.
Инаку би сакал да остане Тевез, ама далеку од тоа дека е незаменлив. Сепак лошото е што би заминал беспари како слободен агент.
Toj e слободен агент, кај нас е на позајмица. Работата е што ако го сакаме треба да го платиме така да не можиме да ќариме од негов трансфер:toe:

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
донекаде си и во право но прашање е ови 3-ца дали ке можат соодветно да го заменат тевез.ни треба играч како вагнер лов според мене :toe: и да не заборавам добредојде во најдобриот фан клуб на светот

Дај не заебавај жити све... каде е сега тој Вагнер Лов... ланската сезона изигра добро, постигна доста голови, но оваа година ниту еднаш не сум прочитал или видел по телевизија дека постигнал гол... а ова со Тевез почнав полека да верувам во неговото заминување, бидејќи на сите ТВ, интернет страни, телетексти пишува за неговото заминување... а на Си-Ен-Ен пред 2-3 дена имаше сторија како Манчестер Јунајтед како замена за Тевез ќе го доведе Горан Пандев од Лацио... кој знае... само знам дека ова лето ќе биде доста активно за многу тимови и многу играчи ќе прават трансфери во други тимови...:smir:

Gh0$T

BanishedFromMyOwnWorld
Член од
4 октомври 2008
Мислења
271
Поени од реакции
19
Ајде Ајде.....:vozbud:

Се поблиско до ТИТУЛИТЕ....:vozbud:

Бај д Веј нек нее честита победата :)

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.602
Поени од реакции
6.379
Дај не заебавај жити све... каде е сега тој Вагнер Лов... ланската сезона изигра добро, постигна доста голови, но оваа година ниту еднаш не сум прочитал или видел по телевизија дека постигнал гол... а ова со Тевез почнав полека да верувам во неговото заминување, бидејќи на сите ТВ, интернет страни, телетексти пишува за неговото заминување... а на Си-Ен-Ен пред 2-3 дена имаше сторија како Манчестер Јунајтед како замена за Тевез ќе го доведе Горан Пандев од Лацио... кој знае... само знам дека ова лето ќе биде доста активно за многу тимови и многу играчи ќе прават трансфери во други тимови...:smir:
добар е бе вагнер лов.ладно му е многу во русија затоа е тоа :pos2: на мојата листа на желби го додавам тиаго невес :pipi:

манутд

24 is the number
Член од
20 октомври 2008
Мислења
482
Поени од реакции
13
Како прво нека ни е честита победата.
Добри голови на Роналдо и Тевез за сигурни три бода.
Во врска со тоа дали Тевез ќе си оди или не нема да коментирам бидејки некои медиуми кажуваат дека ќе си оди а други не. Прво нека заврши сезоната па потоа ќе видиме што ќе биде работа.

Роналдо е прав лигуш. При водство од 2-0 тој ќе ми се глупира и ќе се прави важен. За ова мора да има казна од страна на Ферги. Може да замислам како незгодно се чуствувале навивачите на Јунајтед кои беа до играчите и до Роналдо.
Следен Виган и нови три бода.
П.С. Денеска ќе се одлучи дали Флеч ќе игра против Барселона или не.

caci_cris7

Red Devil Girl 4ever
Член од
28 октомври 2008
Мислења
294
Поени од реакции
3
Честита нека ни е победата, да ни се множат и оваа и наредната сезона, и се поблиску сме до титулата:vozbud:

Не сакам Тевез да си оди, ако е точно тоа што беше напишано на а1.ком.мк (изјавата на Тевез), се наежив додека го читав:( али ај да се надеваме дека Ферги ќе ја реши иднината на Тевез во 5 до 12, иако не е убаво така да му прави на човекот, нема секој живци да го трпи тоа.

N

navivacka

Гостин
Се гледа дека сите сакаме да остане Тевез,заслужува да остане...и јас мислам дека е ова масло на Ферги да го задржи по помала цена но од друга страна мислам дека се откажува Ферги од него,на сите голови се радува освен на голот на Тевез...лани даде некои одлучувачки голови а сега да му заврте грбот,па го разбирам дека ке сака да замине,секој на негово место би го сторил тоа.

DEVIL FOREVER

МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД
Член од
29 април 2009
Мислења
538
Поени од реакции
23
се ближат титулите и тоа 2 не едната манутд тхе бест

Што му биде на ферги срцен удар да не добија извади го роналдо ного рано мислам дека требаше усте малку да изигра барем уште 5 минути

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.602
Поени од реакции
6.379
со виган во среда ли играме?во колку часот и ке не дават ли на некоја ТВ? :smir:

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.842
Поени од реакции
22.879
Честитки за победата ... Ни треба уште 4 бода за пехарот...
Ме иненади реакцијата на роналдо кога го извадијаа.. Искрено многу рано беше направена замената но треба да остане свеж за останатите натпревари и тоа како ни треба.. поздрав...

worca

Get well soon....
Член од
19 февруари 2008
Мислења
740
Поени од реакции
15
Честито титулата во ПЛ....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop