UNKNOWN_ARTIST
Blue is the colour!!!
- Член од
- 5 јануари 2008
- Мислења
- 892
- Поени од реакции
- 555
Дечки со среќа во финалето. Навивам за вас. И само не дај боже да ви се падне некој ваков судија...
поззззз
поззззз
Овде и Манчестер има еден хендикеп, Флечер нема право да игра. Тука е мал хендикеп во средниот ред, али верувам Фергусон ќе најде начин да го покрие тој хендикеп...Ај да шарнам и јас еден пост овде ....
Како прво да ви честитам финале, заборавив сношти.:smir:
Второ, најпосакуваното финале до сега ... Манчестер Јунајтед - Барселона. Едноставно меч на титаните. И двете екипи ќе имат свои мали предности во играта. Барса ќе биде хендикепирана во одбраната, али затоа тука ќе се беспрекорниот напад, и средниот ред кој ќе гледат да и ја олеснат работата тука.
Манчестер има беспрекорни дефанзивци како што се Видич и Фердинанд, ќе биде тешко за за пробивање. Силите во одбраната ви се појаки тука сте во предност, али широкиот терен во Рим повеќе ни одговара на нас.
Да не тенчам во еуфорија сум уште ... Како што кажав ќе биде меч на титаните, па нека победи подобриот.:smir:
И уште еден апел само ... Да не се замараме со провокации низ фан клубовите, да издржиме до финалето па потоа ќе објаснуваме. Бесполезно е сеа некој од Барса да дојде тука и да пише "ќе ве ебеме" или па некој од Манчестер да оди во фан клуб Барселона и да пишува такви работи.
- Јасно е дека и во двата фан клуба има такви провокатори, али да гледаме да не им отвараме повеќе работа на модераторите, кога и без тоа ние ништо не решаваме. Момците на теренот ќе си ги измерат силите.
И тука само страдаат вистинските навивачи, тие што пишуват низ фан клубовите и по пораз и по победа, а таквите провокатори квази навивачи исчезнуват од форумот кога ќе изгуби нивната екипа.
Уште еднаш ... Нека победи подобриот во финалето.:smir:
Стварно ова судииве во полуфиналињава полудеа. И во првите мечови па и вчера и завчера што беа. На првиот меч Барса-Челзи такви фаули се праве што директен црвен да се даде можеше ама судијана остави да се испотепаат. А убаво знам Балак какви фаули правеше и не му дадоа уште еден жут тогаш. На другиот меч односно нашиот да дека Роналдо глумеше во некои случаи ама во некои стварно беше фаулиран. Во вторникот Флечер доби црвен картон за фаул кој мислам со жолт требаше да се санкционира, а имаше после тоа фаул од Адебајор кога го нагази Ќерик за кој се дава директен црвен и ништо од тоа. И денеска каде што имаше и пенал за Челзи прво Пиќе играше со рака, а после имаше уште една ситуација ама таа нема да ја коментирам поради тоа што само мал дел на риплеј го фатив и не видов дали имаше пенал или не. Ова е само дел од глупостите што ги направија судиите што ми остана во глава, а 100% имаше повеќе.Значи одиме на Барса во финале. Искрено посакував да се тие зошто сите ги фаворизираат и поголем ќеф ќе ми се направи ако ги добиеме како фаворити.
Пројдоа незаслужено и ме плаши само да не се повтори и во финале некоја ваква среќа или судење па да не биде се како што треба но се надевам дека УЕФА ќе испрати добар арбитар и се ќе помине во најдобар, фудбалски ред!
Само се плашам стварно да не ви се погодат судии како вчерашните гомна од Норвешка и да му ја подарат титулата на Фарса.Само нели гледате дека ја влечат Фарса за опаш за да освои ЛШ,ама нема.Роналдо и остали има да ги закопаат до в крај.За вас ќе бидам во финалето и не ме разочарувајте.