Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
17 февруари 2009
Мислења
728
Поени од реакции
60
1. Јас само ги набројав нај добрите.
2. Уште еднаш,јас не ја фаворизирам Барселона, но како неутрален гледач( бидејќи сум фан на Интер), сакам во финалето на Ман УТД да му биде противник Барса, за поинтересно и поизедначено финале. Овие две од поодамна немаат играно.
3. Кога би избрал фаворит во финалето, тоа би бил Манчестер Јунајтед. ( на сите позиции подеднакво е добар).
4. Јас само реков би сакал да победи Барса, а на манчестер би му честитал.

Уште еднаш, иако не сум фан на екипата на Манчестер Јунајтед, сепак го респектирам поради начинот на играње и резултатите кој ги постигнува.
Добро ти толку ја мразиш Барселона што сакаш да им ги гледаш маките во финалето? :pos2:

NanI

\Man_Utd/
Член од
14 јуни 2008
Мислења
540
Поени од реакции
2
Сите ја фаворизираат Барса оваа година, најдобар напад ова она така да мислам дека според сите е најголем фаворит, да не се лажиме:toe:
Тука ја гледам предноста на Манчестер зошто секогаш кога ќе ги потценат се најдобри и му ги затнуваат муцките на сите.
Така ќе е и на 27 мај, кој и да ни е противник!
Манчестер пак има најдобра одбрана, каква е одбраната на Барселона, А за нападот на Манчестер ...... се знае нема што да се зборува

N

navivacka

Гостин
Ајде доста со таа Барса овде,ова е Манчестер Јунајтед фан клуб,дај да прекинеме...

Интересна изјава на Рио

Фердинанд: Меси не би се изборил за место во нашиот тим

http://www.netpress.com.mk/sport/vestiimages/6228/rio_280x390_478470a.jpg По синоќешното демолирање на Арсенал, Рио Фердинанд веќе гледа кон големото финале. Не сакал да каже кој противник го посакува, но го прокоментирал најдобриот играч на Барселона, Лионел Меси. Според него, Аргентинецот не би се изборил за место во првиот состав на "црвените ѓаволи". Се обидел да го спореди со Кристијано Роналдо, кој вчера два пати ја затресе мрежата на Алмунија.
"Мислам дека Кристијано Роналдо е подобар и дека ја заслужи титулата најдобар играч на светот. Многумина зборуваат за разни играчи, дека токму тие се најдобри, но јас сум задоволен со нашиот кадар. Не би менувал ниту еден играч од првите 11 фудбалери на Манчестер" - објаснил рефпрезентативниот дефанзивец, додавајќи:
"Го следам внимателно светскиот фудбал, а потоа ги гледам и играчите во нашата соблекувална. Среќен сум што сум тука."
Фердинанд се осврнал и на претстојниот викенд и градското дерби против Сити.
"Тешко е нешто да се планира. Можеме да славиме против сити, но и да ги изгубиме следните три меча. Се е можно. Ќе биде тоа тежок натпревар и ќе биде тешко да триумфираме. Сити во последните неколку меча ниже победи, па против нас ќе заиграат со многу повеќе самодоверба." - заклучил Фердинанд.

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Леле коа пројде толку време па да ја напуниме претходната. Како вчера да беше коа ја отворивме ама ај сеа да се вратам он топик. Челзи чекор поблиску до финале со нас. Прекрасен гол на Есиен. Да дека е рано ама се гледа дека играта на Барса тешко иде против англиска одбрана. Сакаат да дојдат на 3 метри пред гол па да шутнат.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Леле коа пројде толку време па да ја напуниме претходната. Како вчера да беше коа ја отворивме ама ај сеа да се вратам он топик. Челзи чекор поблиску до финале со нас. Прекрасен гол на Есиен. Да дека е рано ама се гледа дека играта на Барса тешко иде против англиска одбрана. Сакаат да дојдат на 3 метри пред гол па да шутнат.
Да бе :)Со топката во гол сакат да влезат:pos2:

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.138
Поени од реакции
1.743
Точно,Барса не игра добро против англискиве екипи.Меси не го видов скоро цел натпревар,а во Шпанија секоја утакмица дава гол обавезно и плус ги мрднува 4ца играчи.Замислете го сеа Роналдо у Реал,a Меси во кој било англиски тим :)))))

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Да бе :)Со топката во гол сакат да влезат:pos2:
Па ги видов до сега. Првион меч меси нема никој пред него место да шутира сака да се доближи и оп одбранбени играчи ќе се насоберат упропастена шанса. Сега имаа неколку шанси да шутираат од далеку и комбинираат и се заебуваат. Челзи доколку не киксне нема да припарат поблиску играчите на барселона мораат со шутеви од далечина иначе ништо од тоа.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Точно,Барса не игра добро против англискиве екипи.Меси не го видов скоро цел натпревар,а во Шпанија секоја утакмица дава гол обавезно и плус ги мрднува 4ца играчи.Замислете го сеа Роналдо у Реал,a Меси во кој било англиски тим :)))))
Јас кога ти зборам дека наш Кики е незаменлив , ти не ми веруваш :)

N

navivacka

Гостин
Меси и јас не го видов цел натпревар...а навистина Барса нема срека со англсиките екипи...елиминирани од Челзи пред неколку години после некоја година од лузерите па лани од нас и сега пак од Челзи...да играше Меси во Англија се прашувам како ке се снајдеше,знаеме дека Англиската лига е потешка и поквалитетна од шпанската.

Овој duman ке навивал во финалето за Челзи доколку се пласират,ох мој боже па уште ли го боли поразот од Јунајтед па несака да навива за нас:tv:

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Меси и јас не го видов цел натпревар...а навистина Барса нема срека со англсиките екипи...елиминирани од Челзи пред неколку години после некоја година од лузерите па лани од нас и сега пак од Челзи...да играше Меси во Англија се прашувам како ке се снајдеше,знаеме дека Англиската лига е потешка и поквалитетна од шпанската.
До стилот на играта е...еве јас не верувам дека Роналдо би можел да се снајде во Италија.
А и Меси е удвоен цело време, неможе да мрдне. Не знам дали памтите на двомечот Милан-Манчестер кога Роналдо беше удвоен од Одо и Гатузо, едноставно беше невидлив.:)

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.641
Поени од реакции
6.468
До стилот на играта е...еве јас не верувам дека Роналдо би можел да се снајде во Италија.
А и Меси е удвоен цело време, неможе да мрдне. Не знам дали памтите на двомечот Милан-Манчестер кога Роналдо беше удвоен од Одо и Гатузо, едноставно беше невидлив.:)
тоа беше пред 2 години.пред 2 месеци видовме што ги направи на интер :vozbud: :smir:

__MaNu__

МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД
Член од
30 ноември 2008
Мислења
520
Поени од реакции
3
тоа беше пред 2 години.пред 2 месеци видовме што ги направи на интер :vozbud: :smir:

И вчера на Арсенал...паднаа на колена:tv:

Пример и Шевченко во Милан беше цар а во Челзи се губеше...

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.138
Поени од реакции
1.743
Точно.Меси има премногу слобода во Шпанија каде скоро цело време се игра отворен фудбал,ретко кој тим се брани,за разлика од Англија каде се играат на резултат 85% од натпреварите.Ја викам да ја имаше Роналдо таа слобода шо ја има Меси во Шпанија,ќе игра многу подобро него што игра моментално во Јунајтед.Дали сум во право ќе видиме ако си отиде летово.

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Дека се од исти град да...дека се најголеми ривали да...дека Интер е основан од Миланези да, ама...
Пример и Шевченко во Милан беше цар а во Челзи се губеше...
Па шо ви зборам? :tv:

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.641
Поени од реакции
6.468
Дека се од исти град да...дека се најголеми ривали да...дека Интер е основан од Миланези да, ама...

Па шо ви зборам? :tv:
брат јас не ти кажувам за ривалството и дека се од исти град.сакам да ти кажам дека роналдо е многу поусовршен од пред 2 години.инаку милан го ценам многу како тим :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom