Дали жените се полигави под доза на алхохол?

• Креатор на темата Xfire
  • Време на започнување

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.341
Поени од реакции
2.235
Темава ми текна да ја отворам сега од 1ви мај кога видов. Што да видам кога ке се опие девојка/жена како да наречам многу лигавештини прават, кршат пискат. Што мислите вие дали е така дека кога машко е пијан и помирен или да речеме не прави глупости а, во спротивно жената кога е пијана прави повеке глупости повеќе е разлигавана итн.

Што мислите вие ?

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.635
Поени од реакции
34.032
Релативно е. Зависно од карактер и какво пијанство има кокошката. :D

Доза на алкохол, жена, лигавење. Брат, имам первезен ум, немој вакви наслови. :D

Paranoik

내 ♡, ∞.
Член од
10 август 2008
Мислења
1.873
Поени од реакции
451
Да? Дефинитивно.
Полигави створења од пијани типки неам видено.
Океј, со чесни исклучоци, ама ретки се таквите.
Кога ќе почнат да ми се лигават и да ми запаѓаат у емо филм, у стил на: Зошто дечкото што го свиѓам се мува со друга? OMG! Get over yourselfes!
Па сцени, скандали, паѓања, влечкања по подот на дискотеката/кафичот/наведи_место_тука, тепачки, срања. Ми се лоши кога ги гледам пијани.
А знам и девојки што се фини кога се пијани. Поштено, си идат дома, и не се брукаат пред народот.
Јас кога сум пијана, речиси никој не приметува, иако имам некое Хитлерско понашање [океј, така и на трезно се понашам]. Ретко кога знам да напраам глупост, али приватна глупост, пред друштво, не пред дечкото , не да ми се смее после цел град.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.733
Поени од реакции
49.252
лигавење е релативна работа, жена кога ќе се начука очекувано е да е лигава и да замара околина со глупости, имајќи го ова во предвид на полот и се одбива количина на тортура од глупи муабети и испади. :))
Пре би рекол дека не ги личи, него дека се лигават повеќе..

Д

Демијан

Гостин
Обожавам пијани девојки!Колку сака нека се лигават:vozbud:

MaRyJaNe-poison

Beauty in Black
Член од
11 септември 2007
Мислења
2.722
Поени од реакции
167
Јас па ретко имам сретнато пијана женска да се лигави. (Во трезна состојба да, али затоа одбегнувам такви шмизли.) Сите ми се онака весели, разиграни, размуабетени, поопуштени, настроени кон секс...:pos:
Ова горе ме асоцира на тинејџерки од 13, 14 години, кои штотуку ги откриваат тајните на алкохолот, па глумење дека се премногу пијани, па тука следува можеби лигавењето, крешењето, тепачките итн.
Инаку, девојки на поголема возраст не сум видела да се однесуваат како горе наведеното.

Шота Буби

нотар
Член од
4 март 2009
Мислења
3.087
Поени од реакции
1.780
vo alkoholna sostojba zenite se mnougu pobezobrazni od mazite a za ligavenje ne im treba alkohol poveketo od niv se ligavat i bez alkohol!!!Strasno......!!!!!

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Има секакви: плачки, емо, хорни, замарачки, хорни, нападни, вриштачки, хорни, кленови, пејачки, хорни, итн итн...
Се е релативно.Мада бед ми е кога ќе видам типка по дејство на аклохол.

Член од
4 мај 2009
Мислења
12
Поени од реакции
0
и с алкохол и без алкохол са си се лигави.ама не сите.зависи как и дејства на жената алкохола

*pumpkin*

addicted to blue
Член од
28 август 2008
Мислења
716
Поени од реакции
23
се зависи од моментот, од атмосферата, од друштвото, така да некои плачат т.е се лигават, но други се смеат заразно и играат ко луди, така да не би рекла дека сите жени се лигават кога се пијани!

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
Лигави не, али поглупачи од тоа што вообичаено се, и те како. Па ќе земе ќе ми се беси на рамо, као, не можам да стојам леле колку сум пијана, фак еј, не глеам, а!, чекај, како ти беше тебе сеа името, аха, а дечко ми кој беше, ау ружен бил бе, уау, абе, памтиш колку испив?, хахаха, шо е она, дрфце?, ијааа, кај е бе онаа дрољата фацата има да и` ја раскршам (и тука повраќа). Скини ми се скурца бре. Полејм нешто од глумење пијан, ми е женско што глуми пијана.

Ја насмеана сум, док ме држат нозе рипам и пеам и сите ги сакам. Глупости правење (од тешка категорија), не, не сум била до толку пијана да не знам за себе. (Ќе го рипнам хорни делот, за доброто на постот.) И не сум повратила никогаш. :icon_cool

noodle ®

Teetleh
Член од
3 декември 2005
Мислења
1.527
Поени од реакции
257
Ноуп, мене хајлајц ми е кога на едната ќе и ја пуштат “нејзината песна“, што по некоја случајност е песна и на другарка и која се наоѓа на другата страна од кафичот и тука одма имаш Шпринт на двеста метри со пречки во форма на луге, вриштење и лактање на се околу тебе. Бесценето. :icon_cool

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
Кога ќе се поднапијам сакам да ми е забавно. Ако сме искочени играм додека не паднам, ако сме негде по дома - пуштам музика и играм додека не паднам, ако сум со некој - станувам агресивна кон него:)) Генерално алкохолот ме опушта и тоа го искористувам за да си поминам добро.
Е добро, имало неколку пати кога ептен ќе се одамлам, паѓам и спијам до следниот ден, евентуално повремено станувам за да повраќам (имав во некоја галерија една слика со кофа до тросед, лол)
А пијаната дечурлана секогаш владее. Особено експресното трезнење кога ѕвони телефонот и пишува „мама“ :))

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Јас па ретко имам сретнато пијана женска да се лигави. (Во трезна состојба да, али затоа одбегнувам такви шмизли.) Сите ми се онака весели, разиграни, размуабетени, поопуштени, настроени кон секс...:pos:
Ова горе ме асоцира на тинејџерки од 13, 14 години, кои штотуку ги откриваат тајните на алкохолот, па глумење дека се премногу пијани, па тука следува можеби лигавењето, крешењето, тепачките итн.
Инаку, девојки на поголема возраст не сум видела да се однесуваат како горе наведеното.
Oд 13-17. И НИКОЈ неможе да ме разубеди дека пијаните девојки од таа возраст не се лигави и не праат сцени и не кршат филм до крај.
95% посто се такви, затоа избегнувам да пијам со девојки кој ќе ми се бесат на врат после 2ра чашка..
Шала на страна, имам и другарки шо трпат алкохол поише од мене, и се срцки коа се пијани, да ти е кејф да пиеш со нив..ама за жал, не спаѓаат у мнозинството..
А пијаната дечурлана секогаш владее. Особено експресното трезнење кога ѕвони телефонот и пишува „мама“ :))
/QFT

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Пијани цури со дефиниција на лигави најчесто гледав до негде 15 година од мојот живот, цури кои беа на моја возраст. Лигавењето се состоеше од ненадејни напади на љубов кон рандом луѓе, плачење и цмиздрење на омилена песна, сеќавање, патики кои ги носи некој дечко а се исти како на бившиот, истурање на алкохолот на подот, недоволна моќ за играње и друго. Сето тоа ми беше интересно од првин али подоцна ми дојде преку глава и кога ке видев таква девојка, ја избегнував.

Сега на мои 19 години во мојот круг на пријатели и околината ретко приметувам девојки со синдромот на лигавање. Редок пример ми се случи пред две до три недели, кога 1 девојка во парк со разлигавена шминка, валкани коленици и шливка на вратот ме замоли со плачење да и дадам упаљач. И од кога ја послужив со оган од мојата запалка она како збрлавена отрча до блиското друштво и скокаше од радост дека запалила цигара и по серијата на скокања, падна на тревата и заспа моментално со цигарата во уста.

Заклучок немам. Сами смислете.

Kajgana Shop

На врв Bottom