Pro evolution soccer 2010

Статус
Затворена за нови мислења.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Оди во едит накрцај им на сите брзина 99 и ќе имаш побрз гејмплеј.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Оди во едит накрцај им на сите брзина 99 и ќе имаш побрз гејмплеј.
Има начин, не знам со кој едитор точно, ја имаа на evo-web убрзано играта...
Ама ипак, тоа е аркадно, што ќе ти е воопшто така да играш.
Како прво не е реално, а како второ, ако научиш на таа брзина, тогаш во оригиналната ќе си тапа, па нема да тепаш ниеден човечки противник.

Член од
28 јули 2009
Мислења
171
Поени од реакции
1
има ли испаднато пач за да има Бундес Лига или па некој др пач за знакчињата ?

Член од
13 декември 2008
Мислења
1.345
Поени од реакции
75
Има начин, не знам со кој едитор точно, ја имаа на evo-web убрзано играта...
Ама ипак, тоа е аркадно, што ќе ти е воопшто така да играш.
Како прво не е реално, а како второ, ако научиш на таа брзина, тогаш во оригиналната ќе си тапа, па нема да тепаш ниеден човечки противник.
Праќај по пп,плиссс!

devil!

weirdo
Член од
19 јули 2008
Мислења
1.047
Поени од реакции
462
Ај ако сака некој нека ми каже во мастер лига како да напраам трансфер :kesa: многу е поразлично од ПЕС09, неможам да се снајдам... неможам да испраќам понуда(пари) за играч како на пес09. :toe: помош

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Тие што имате проблеми со резолуции графика и слично симнете новиот китсервер. Има свашта за конфигурирање.

http://uploaded.to/file/pu9qo1

Член од
18 јули 2008
Мислења
636
Поени од реакции
122
Moже некој пач со сите дресови/логоа итн итн, нема везе големина само да може да се симне/инсталира без големи компликации (го пробав на ivan1real, тоест пробав да го даунладирам ама неќеше воопшто да почне тој) така да ако има некој друг што е прилично добар линк тука или на пп, фала :smir:

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.916
Поени од реакции
7.010
За сите што сакаат пач со логоа и дресови на екипите како и внесување на Бундес лигата овде:

http://www.filefront.com/14834903/PESEdit.com-2010-Patch-0.7-all-in-one.rar/

Јас го имам испробано и гарантирано работи. Откако ќе го инсталирате сетап-от одете кај што ви е снимана играта c:program files/KONAMI/PES 2010 ќе најдете фолдер kitserver. Уште тука прајте сетап и готово. Ако имате нешто проблеми пишете ќе ви помогнам.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.916
Поени од реакции
7.010
Е ова стварно е нереално и мноооооогу нервозно:

На првата слика е Бербатов во акција пред шеснаесетникот на Виган. Објаснете ми како може било кој играч да се снајде во ваква ситуација. Па нема шанси за никаков пас или не дај боже шут кон голот. Одма ко волци на тебе 5-мина...стварно нервозно. А па втората слика кажуба се. Им дадов прв гол, а после брате топка не им се земаше еј. Како да станува збор за Барселона а не Вест Хем Јунајтед. Погледнете го поседот само! Среќа што издржав до крај.

Attachments

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Јас сеа ја инсталирав. Супер е, ја играм на резолуциа 800/600 4:3 - и на Low... со 1,5 рам и 7100 гс џи форс / со 512...

И таман си е, задоволен сум.

ps. Да си прашам, има ли пач за стадиониве на појаките клубови од европа...?

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.855
Поени од реакции
10.227
никогаш не ми направиле појќе од 55% ретко се десава и да имаат посед!

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
bobipp;3058381[B напиша:
]Е ова стварно е нереално[/B] и мноооооогу нервозно:

На првата слика е Бербатов во акција пред шеснаесетникот на Виган. Објаснете ми како може било кој играч да се снајде во ваква ситуација. Па нема шанси за никаков пас или не дај боже шут кон голот. Одма ко волци на тебе 5-мина...стварно нервозно. А па втората слика кажуба се. Им дадов прв гол, а после брате топка не им се земаше еј. Како да станува збор за Барселона а не Вест Хем Јунајтед. Погледнете го поседот само! Среќа што издржав до крај.
Ако неможете да играте на тоа ниво смалете го, не гледам ништо нереално тука.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.855
Поени од реакции
10.227
Neznaete da igrate odbrana, vo toa e frkata i nauceni ste kako na PES6, 2 dodavanja i vo gol... E NEMA ovde, ako imas imaginacija ke imas posed ako ne, na AMATER mavajte!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom