I toa probav, ne saka.Проба да ја реинсталираш ? И играј мастер лига, можеш да го рипнеш натпреварот таму.
kako pucas penali ziti se.. kaj i da pucnam promasuvam osven na sredina pozemja tamu go dava sigurno... :S:S:SКолку е само најбољи новиот начин на пуцање пенали. Можеш да шутнеш буквално каде сакаш, и ако шутнеш ептен прецизно џабе му е на голманон. Многу е реално
Не знам шо ти е нереално овде? Нели Милан така игра во реалноста :pos2:. Иначе и јас да ви кажам мои импресии по првата изиграна сезона во Премиер лига.Играв нормално со Јунајтед и отпрво многу се нервирав пошто играв на про ама ми се гледаше многу тешко. Уствари најмногу од се ме нервира што противничките екипи, без разлика за која екипа станува збор, имаат неверојатна контрола на топката, а со тоа и голем посед :nerv:. Ама полека сфатив која е цаката на играта. Чекај ја својата шанса стрпливо и постигни барем еден гол. Така сега често ми се случува да дадам еден гол, а потоа скоро сигурно победувам (дали со 1-0 или 2-0). Не поминува она што поминуваше кај ПЕС 2009 со брзо трчање и јак играч( на пр. Руни) да поминеш 2-3 играчи и да дадеш гол. Овде нема така. Мора да ја изработиш акцијата за да се надеваш на гол. И од далеку доста тешко се дава гол, а не како во ПЕС 09 шутни со Роналдо од 20 метри, 95% е гол. Овде многу тешко се доаѓа до шанса за шут од далеку. Треба ептен да се погоди ситуацијата, а и играчот да е во форма за да даде гол. Инаку во мојата прва сезона завршив 6-то место во Премиер Лига, играв финале во Лига Европа (загубив од Лион 4-0!), а во купот изгубив уште во првиот натпревар.Љуткава работа. играм Сериа А од 10-утакмици имам скот Победи-0, Нерешени-5, Изгубени-5. Гол ( 4 - 13 ) :pos2: Profisional
- А ЛШ Партал правам 1-место завршив против Ман 1-4 тепав. Против Челзи, Барса и Реал дома гости ги тепав со голем резултат а од Болоња или Бари кој и да е губам по 3-4 разлика :pos2::pos2
Што е финтава со играва.... и како се брани пенал ???
Штиклирано и засивено... Ги користам хакнатите сетинзи за 22" монитор. Друга некоја финта?Во settings штиклирај wait for v-sync.
Ако е засивено не е штиклирано. Скрин рифреш рате на 60hertz треба да ти биде за да можеш да го користиш wait for v-sync.Штиклирано и засивено... Ги користам хакнатите сетинзи за 22" монитор. Друга некоја финта?