Pro evolution soccer 2010

Статус
Затворена за нови мислења.

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Другари. Ја инсталирав PES-ов 2010 и оти не можам да ја играм на 1680х1050 на 22-инчен монитор ?

Во сетигс ми стои 16:9 + се на Full.
Ни јас не можам. :)
До играта е, претпоставувам. Изгледа не поддржува 16:10 ratio.

Инаку, со кое копче се бара топката во Become a Legend mode?

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929

Ако мислиш да бараш да ти ја додадат нема такво копче,туку мораш да се откриваш во празен простор за да ти дадат топка.:)

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Ако мислиш да бараш да ти ја додадат нема такво копче,туку мораш да се откриваш во празен простор за да ти дадат топка.:)
Да, на тоа мислев. Мислам дека FIFA имаше таква опција, или се лажам... Не е важно, ќе се привикнам, фала. :)

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
Има такво Копче. Р2 или Л2. Стискај го нонстоп и ќе видиш играчот ја крева раката со што ја бара топката. Едно од наведените е, само не ми текнуе кое.

Slock92

Топчија во СРЖ!!!!!
Член од
13 септември 2008
Мислења
277
Поени од реакции
9
leeeleeee me razocara igrava :( SUPER se izmenite vo licata i vo stadionite ama koa stanuva zbor za igrata pogotovo za vodenjeto na topkata.... Mnogu lici na Fifa :S nemozes topka da zemes...Lici na PES 2008 ... Sepak ostanuvam veren na PES 09...

Член од
27 јануари 2008
Мислења
1.611
Поени од реакции
85
Почнав да играм мастер лига, тим од others, правам дресови ова она, играчите се оние master league defaults (Castolo,Minanda etc. ) :pipi: До половина на втора сезона сум, немам изгубена, нерешена, и примени голови ( како и црвени картони ), освоена премиер лига, играчи: сите како што се од почеток :) ниво регулар.

Член од
12 октомври 2008
Мислења
1.945
Поени од реакции
89
Ја играв на плејстејшн. Мноогу ми се допадна, фантастична многу подобра од 2009

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Се префрлив на profesional и одма како што очекував првите нервози:
-Како бе по ѓаволите еден Блекбурн на мој терен ми прави 66% посед на топка. Ми дадоа гол уште во 5 мин. и после цело второ полувреме си играја лаженка со мене на нивна половина :toe:. Топка не им се земаше!!!!!! Небаре се Барселона. И тоа на profesional еј! Ами како е на топ плеер не сакам ни да знам. Играва е ужасно тешка, барем засега...........:nerv:
Кој не знае да игра тешка му е,нормално.:devil3:

Член од
13 декември 2008
Мислења
1.345
Поени од реакции
75
Кај да ја најдам у Скопје,утре ако е можно,бидејќи со еден друграр ке одиме у скопје па сака да си ја купи,по можност да е блиску кај планетариумот или зоолошката

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.916
Поени од реакции
7.010
Кај да ја најдам у Скопје,утре ако е можно,бидејќи со еден друграр ке одиме у скопје па сака да си ја купи,по можност да е блиску кај планетариумот или зоолошката
Јас ја купив од тезга кај шо продаваат филмови пред ГТЦ за 100 ден, ама од “задниот“ влез.

--N-SOUND--

Street Dragster
Член од
22 февруари 2009
Мислења
252
Поени од реакции
6
дали ја има за playstation 2 играва во скопје??

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069

Немате доволно јака графичка. :devil3:

Инаку, работата е што најверојатно имате графички со 256MB рам, па самата игра не ви дава да зголемите.
Ако го симнеш пачот од PESEdit.com (тој што го даде Иван1Реал), со него доаѓа програмче со кое можеш да ја местиш како сакаш резолуцијата.

Works fine.
И да, не поддржува 16:10, ќе кликнеш LB во опциите, па ќе имаш мали црни ленти горе и доле.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom