Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Ако уште не си купил, имаш и во Get Ready.

брат и погоре некој ги постираше...овие од напумпај се не се ротирачки него статични...погледни ја разликата во мојата слика ке видиш што барам. сепак фала

Бидејќи студирам во Штип сите продавници ги поминав и немаше, имаше црни ниски чевли ама не со таква штикла. Сепак фала на одговорот.

Арно ти шо студираш во Штип....ама изглеа не си го прошетала доволно!

Значи коа речам Баргала мислам на Фабриката.
Таму ке отидеш и ке прашаш на Капија стражарот дека сакаш да отидеш до Комерцијалниот Магацин каде можеш да купеш вакви чевли (секако доколку најдеш) од остатоците кои се извезуваат!

Дали некој има искуство со online купување на влезници (Eventim, TicketStream, ...)?
Можност за испорака, плаќање, подигнување на лице место ...

Дали некој има искуство со online купување на влезници (Eventim, TicketStream, ...)?

Пријател преку TicketStream зема карти за у Софија концерт , се подигнуваат во секој овластен TicketStream шоп во земјата само некој карти за ивенти бараат да ги подигнеш до одреден датум .

Јас имам купено преку Eventum со подигање на лице место на денот на концертот, само принташ и-мејлот и го покажуваш евентуално на редарот,а потоа и на каса за да ги подигнеш.

Да ја искористам темава и да прашам знае некој/а дали има во Скопје продавница на интерспорт?

Некаде во Скопјево маички со британско знаме?
img-2bhip---T-ts573_uk_union_jack_flag_tshirt_new.jpg
UKFlag_White.jpg

нешто како на сликава :)

Некој знае каде има вакви евтини капи, потполно исти вакви ама нисто да нема на нив и црни да бидат

Baseball-Cap_2-c.jpg

Да не знае некој од кај да купам стегачи за колена и отприлика колку $$ се?

Да не знае некој од кај да купам стегачи за колена и отприлика колку $$ се?

прикажи слика какви ти требаат....сакаш стегач само ластик, стегач со шипки за заштита после повреда за опоравок, за заштита од падови при спортување (ракомет, одбојка) , за заштита од падови со ролерки на асфалт...имаш повеќе видови?

прикажи слика какви ти требаат....сакаш стегач само ластик, стегач со шипки за заштита после повреда за опоравок, за заштита од падови при спортување (ракомет, одбојка) , за заштита од падови со ролерки на асфалт...имаш повеќе видови?
За да ми ги прицврсти колената додека играм фудбал, неколку пати ми забегале лево-десно и сеа ич не ми се стабилни.

За да ми ги прицврсти колената додека играм фудбал, неколку пати ми забегале лево-десно и сеа ич не ми се стабилни.

а да си идеш ти најдобро на лекар, тоа ти е мој совет, ако ти се дешава повеќе пати може да стане многу сериозно...од искуства ти кажувам нема заебанција со тоа...оди провери, па доктор нека одлучи каков стегач ќе носиш...а продавници знам кај има и што цена се, но за твое добро не кажувам.поздрав

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom