Каде може да најдам? (Општи прашања)

Член од
28 декември 2008
Мислења
1.356
Поени од реакции
184
Ако уште не си купил, имаш и во Get Ready.

брат и погоре некој ги постираше...овие од напумпај се не се ротирачки него статични...погледни ја разликата во мојата слика ке видиш што барам. сепак фала

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Бидејќи студирам во Штип сите продавници ги поминав и немаше, имаше црни ниски чевли ама не со таква штикла. Сепак фала на одговорот.
Арно ти шо студираш во Штип....ама изглеа не си го прошетала доволно!

Значи коа речам Баргала мислам на Фабриката.
Таму ке отидеш и ке прашаш на Капија стражарот дека сакаш да отидеш до Комерцијалниот Магацин каде можеш да купеш вакви чевли (секако доколку најдеш) од остатоците кои се извезуваат!

Член од
3 јуни 2009
Мислења
384
Поени од реакции
408
Дали некој има искуство со online купување на влезници (Eventim, TicketStream, ...)?
Можност за испорака, плаќање, подигнување на лице место ...

Misery

30% off
Член од
3 април 2011
Мислења
1.598
Поени од реакции
2.394
Дали некој има искуство со online купување на влезници (Eventim, TicketStream, ...)?
Пријател преку TicketStream зема карти за у Софија концерт , се подигнуваат во секој овластен TicketStream шоп во земјата само некој карти за ивенти бараат да ги подигнеш до одреден датум .

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Јас имам купено преку Eventum со подигање на лице место на денот на концертот, само принташ и-мејлот и го покажуваш евентуално на редарот,а потоа и на каса за да ги подигнеш.

Да ја искористам темава и да прашам знае некој/а дали има во Скопје продавница на интерспорт?

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Некаде во Скопјево маички со британско знаме?

нешто како на сликава :)

Член од
16 април 2010
Мислења
2.558
Поени од реакции
1.503
Некој знае каде има вакви евтини капи, потполно исти вакви ама нисто да нема на нив и црни да бидат

M

mercenary

Гостин
Да не знае некој од кај да купам стегачи за колена и отприлика колку $$ се?

Член од
28 декември 2008
Мислења
1.356
Поени од реакции
184
Да не знае некој од кај да купам стегачи за колена и отприлика колку $$ се?
прикажи слика какви ти требаат....сакаш стегач само ластик, стегач со шипки за заштита после повреда за опоравок, за заштита од падови при спортување (ракомет, одбојка) , за заштита од падови со ролерки на асфалт...имаш повеќе видови?

M

mercenary

Гостин
прикажи слика какви ти требаат....сакаш стегач само ластик, стегач со шипки за заштита после повреда за опоравок, за заштита од падови при спортување (ракомет, одбојка) , за заштита од падови со ролерки на асфалт...имаш повеќе видови?
За да ми ги прицврсти колената додека играм фудбал, неколку пати ми забегале лево-десно и сеа ич не ми се стабилни.

Член од
28 декември 2008
Мислења
1.356
Поени од реакции
184
За да ми ги прицврсти колената додека играм фудбал, неколку пати ми забегале лево-десно и сеа ич не ми се стабилни.
а да си идеш ти најдобро на лекар, тоа ти е мој совет, ако ти се дешава повеќе пати може да стане многу сериозно...од искуства ти кажувам нема заебанција со тоа...оди провери, па доктор нека одлучи каков стегач ќе носиш...а продавници знам кај има и што цена се, но за твое добро не кажувам.поздрав

Kajgana Shop

На врв Bottom