Mark Renton
I live by the tune, I die by the book
- Член од
- 12 ноември 2009
- Мислења
- 5.374
- Поени од реакции
- 4.917
на пазарче кај билките :smir:каде може да најдам канабис? ако знае некој да ми пиши ПП.
на пазарче кај билките :smir:каде може да најдам канабис? ако знае некој да ми пиши ПП.
Аууууууууу превише скапо.. нема шанси.. негде по оние отворените пазари ако се најде докај 1000-2000 ден максимум.. ногу е тоа бе 150 евра некој цел месец за тие пари работеслична патика со истите бои имаш во адидас пред ГТЦ што е ... 8-9.000 се , баш ги загледав во петокот
Такви најк,испод 6000 не се Ја иам вакви,нешто слични се,тој модел, 3500 мислам ги земав пред нова годинаЛуѓе вакво патиче некое кај можам да најдам??
Потенцирам ги деловите кај шо има зелена боја, основата (црната) не мора да е како на сликата.
http://images.bigshoebazaar.com/upload/39432/ProductRear634362927149480366.jpg
Благодарам.
Дали има некој да продава чипови за покер на Facebook ???
Веројатно ќе ѓи избришат последниве 3-4 поста али не можев да одолеам:Колку даваш за милионче?
Micei InternationalКаде изработуваат dog tags?
Не, модело не ми е битен, битно да биде таа комбинација црно со зелено, посебно тие места дека ја има зелената боја, значи внатре, врвките и од страната на ѓонотТакви најк,испод 6000 не се Ја иам вакви,нешто слични се,тој модел, 3500 мислам ги земав пред нова година