- Член од
- 20 јули 2009
- Мислења
- 865
- Поени од реакции
- 600
Па јас не најдов 3 филма што ми требаат тоа значи дека на замунда нема тоа што мене моментално ми треба ...Озбилно:smir:Се зафркаваш? Кажи дека се зафркаваш. :kesa:
Па јас не најдов 3 филма што ми требаат тоа значи дека на замунда нема тоа што мене моментално ми треба ...Озбилно:smir:Се зафркаваш? Кажи дека се зафркаваш. :kesa:
Продавам Македонско знаме Кутлеш 2 метри долго многу добар материјал го продавам за 800 денари
Кај нас во Рамстор да бараш, и мислам дека Тобако имаа.Ќе може некој да ми каже од каде можам да купам Bicycle карти? Дали се продаваат во Македонија, а ако не се продаваат од каде од интернет можам да купам и колку пари би чинеле?
Чим ги немало на замунда тие шо ти требет, во Бисер сигурно ќе ги најш.Фала за се ова што ми го претстави :smir: Али мене на торент освен од замунда сите други се спори а нема на замунда германски филмови па треба многу да чекам..
Чим ги немало на замунда тие шо ти требет, во Бисер сигурно ќе ги најш.
Ќе може некој да ми каже од каде можам да купам Bicycle карти? Дали се продаваат во Македонија, а ако не се продаваат од каде од интернет можам да купам и колку пари би чинеле?
Шелис Ренџерс или попознати по старото име Доктор Мартинс баш такви, најблиску е Србија според продавниците ако ги нема овде изгледа и ги нема....Хух, ренџерки... мислам дека нема во Македонија. Може да побараш слични чизми од други производители, ама тоа нема да биде тоа.
Имаше во Битола порано, Грета Грип. Ама тоа дуканчето го затворија одамна.Шелис Ренџерс или попознати по старото име Доктор Мартинс баш такви, најблиску е Србија според продавниците ако ги нема овде изгледа и ги нема....
Оти самосвесно се труете со срања, за поефтино 100-200 денари од шише?каде можам да најдам пијалоци од типот Johnny Walker, Jack Daniel's, Jägermeister, Chivas Whiskey... но без бандерола за поевтини цени секако... Разгледував во специјализираните продавници на партизанска...цените се над 1000, и до 2000 за Чивасот....
- п.с. не ме кажувајте дома дека ќе пијам виски за н.година