Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
dali nekoj znae kade moze da se kupat kalapcinja za sitni kolaci? sakam da napravam kolacinja od gumbir (gingerbread cookies) i sakam kalap kako covece.
Провери во Рамстор или во Веро мислам дека имаше, а можно е и по пазарчињата да има.

Мене ми треба место кај што продаваат убави радијатори? Цената не е толку битна, битно да се квалитетни и на изглед убави.

Прашање за оние што патуваат со месечни во градски, дали и приватните превозници дозволуваат со месечна карта?

Прашање за оние што патуваат со месечни во градски, дали и приватните превозници дозволуваат со месечна карта?
Зошто да дозволуваат, што ќар имаат они од тоа? Ти картата ја плаќаш на ЈСП..така да не, неможе :)

месечен билет важи само за линиите на ЈСП, приватен си е приватен. Одговор : НЕ

едит: Гучимане пишал пред мене

Каде можам да најдам Германски филмови со македонски/српски/хрватски превод ? Има по тезгине у Бисер да или не?

Каде можам да најдам Германски филмови со македонски/српски/хрватски превод ? Има по тезгине у Бисер да или не?

Симни си од торент, стај си превод, ете ти.

Треба да купам а и не симнувам од интернет :smir: Ретко кога...

Треба да купам а и не симнувам од интернет :smir: Ретко кога...

Интернет:
Без пари
Лесно
Брзо
Квалитетно
Едноставно
Се што сакаш
Кога сакаш
Колку сакаш
Каде сакаш

Да купуваш:
Пешачење
Возење
Автобуси
Такси
Пари
Трошење време
Барање
Несигурност
...........

Интернет:
Без пари
Лесно
Брзо
Квалитетно
Едноставно
Се што сакаш
Кога сакаш
Колку сакаш
Каде сакаш

Да купуваш:
Пешачење
Возење
Автобуси
Такси
Пари
Трошење време
Барање
Несигурност
...........

Фала за се ова што ми го претстави :smir: Али мене на торент освен од замунда сите други се спори а нема на замунда германски филмови па треба многу да чекам..

Фала за се ова што ми го претстави :smir: Али мене на торент освен од замунда сите други се спори а нема на замунда германски филмови па треба многу да чекам..

Се зафркаваш? Кажи дека се зафркаваш. :kesa:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom