Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
каде можам да најдам добри плочки за во кујна, тоалет и ходник...онака футуристички интересни, на светли бои, нешто како фенг шуи и слично, нормално да не бидат со астрономски цени, и да не знаете некоја страна на која можам да видам идеи за кујна, тоалет, дневна и слично
Има супер плочки во една продавница на Качанички пат, и не беа прескапи колку што се сеќавам. Продавницата е голема, на два спрата, продаваат и мебел, кога одиш од Палас натаму е од десната страна, ама не ми текнува како се вика, ќе прашам утре па ќе ти пишам пп со поточни инструкции.

Не не, треба ептен да мразам некој за да му ја дадам таа обврска.. Ќе пробам со телефон, 5 мегапиксели камера има па ќе видиме.. Фала ви на сите, во секој случај :smir:

Сега прашав.
Значи една страна скен ти е 10 денари,
300 x 10 = 3000 денари.
Пробав да добијам на попуст, и може на упола т.е 5 денари од скен = 1500.
Ако се снајдеш со мобилка, уште подобро.
Ако не, ќе се упознаеме и ќе те однесам успут. :)

Каде принтаат од пдф документ?
И дали е разумна цената? Пошо ми требаат негде 200 и кусур страни за принтање....(текст)

Сега прашав.
Значи една страна скен ти е 10 денари,
300 x 10 = 3000 денари.
Пробав да добијам на попуст, и може на упола т.е 5 денари од скен = 1500.
Ако се снајдеш со мобилка, уште подобро.
Ако не, ќе се упознаеме и ќе те однесам успут. :)

За цена од 3000 денари, а мислам дека и поефтино имаш Еpson Stylus DX740. Па скенирај колку сакаш и да не ти е мака за парите:smir:

Каде принтаат од пдф документ?
И дали е разумна цената? Пошо ми требаат негде 200 и кусур страни за принтање....(текст)
Сегде принтаат пдф, али цените се многу високи, мислам дека беше 8 денари по лист..последен пат кога принтав од пдф толку беше добро памтам, ме одраа.

Сегде принтаат пдф, али цените се многу високи, мислам дека беше 8 денари по лист..последен пат кога принтав од пдф толку беше добро памтам, ме одраа.
Каде е тоа 8 денари лист бе?? Освен ако не е во боја. Иначе, сегде принтаат пдф, и е обично 2-3 денари од лист (за црно бело).

Што има врска дали pdf, txt, doc.... принт си е принт, лист си е лист.

каде има добри топки за фудбал ама од оние поевтините не барам некоја оригинална ама добра да биде не ко оние од пазар шутни 2 пати и се скина!

Каде е тоа 8 денари лист бе?? Освен ако не е во боја. Иначе, сегде принтаат пдф, и е обично 2-3 денари од лист (за црно бело).
Читај погоре колку е, ќе видиш, ценава ја напишав зошто лично бев да ми испринаат пдф и толку ме чинеше.

каде има добри топки за фудбал ама од оние поевтините не барам некоја оригинална ама добра да биде не ко оние од пазар шутни 2 пати и се скина!
Во Џамбо

--- надополнето ---

За цена од 3000 денари, а мислам дека и поефтино имаш Еpson Stylus DX740. Па скенирај колку сакаш и да не ти е мака за парите:smir:
Или овој :pipi:

За принтање зависи каде ќе отидеш.

За скенирање предлогот на Македонка1985 е моментално најдобро нешто на пазарот за тие пари, плус имаш и печатар за кој боите се многу ефтини.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom