Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сакам да порачам знаме да ми направат во Унипрес или друга фирмапрашањето ми е дали знае цени некој од прилика барем колку би ме фатило:smir: ќе ви кажам димензии што како да има напишано
![]()
Има во Автокоманда во играчницата до Аристократ, Disney мислам дека се вика. Тристотче треба да е.Знае некој дали освен у Теа Колорс на друго место има Tech Deck Мини скејтчиња и колку е цената?
брат ми за 160 денари си зел, само незнам каде тачноЗнае некој дали освен у Теа Колорс на друго место има Tech Deck Мини скејтчиња и колку е цената?
брат ми за 160 денари си зел, само незнам каде тачно
Да не знае некој каде изработуваат календари по нарачка. Онака ние да си го избереме дизајнот и сликите.
Каде има ножеви,онакви-за фрлање??? у циркус што користат???![]()
А зошто вака...
Не бидува,а да отидеш во продавница за ловечко оружје каде има и гасни пиштоли ахах...таму има ножеви во прав смисол на Зборот-претпоставувам ќе ти се допаднат:smir:
СМАЈЛИ книжарницата во бисер, кај сикс пи-емИнформирај ме од каде, сакам да си склопам привезок од такво =)