Во Унипрес малце поскапо ке те фати и треба да чекаш малце подолго време,кажи ми што димензии сакаш и што да пишува,ке прашам ке ти кажам,мада не би ти препорачал тамуСакам да порачам знаме да ми направат во Унипрес или друга фирма прашањето ми е дали знае цени некој од прилика барем колку би ме фатило:smir: ќе ви кажам димензии што како да има напишано
Има во Автокоманда во играчницата до Аристократ, Disney мислам дека се вика. Тристотче треба да е.Знае некој дали освен у Теа Колорс на друго место има Tech Deck Мини скејтчиња и колку е цената?
брат ми за 160 денари си зел, само незнам каде тачноЗнае некој дали освен у Теа Колорс на друго место има Tech Deck Мини скејтчиња и колку е цената?
Информирај ме од каде, сакам да си склопам привезок од такво =)брат ми за 160 денари си зел, само незнам каде тачно
Да не знае некој каде изработуваат календари по нарачка. Онака ние да си го избереме дизајнот и сликите.
А зошто вака...Каде има ножеви,онакви-за фрлање??? у циркус што користат???
дап,точно... мислев да не знае некој од тука... ке појдам у Микеи,таму има такви работи...А зошто вака...
Не бидува,а да отидеш во продавница за ловечко оружје каде има и гасни пиштоли ахах...таму има ножеви во прав смисол на Зборот-претпоставувам ќе ти се допаднат:smir:
СМАЈЛИ книжарницата во бисер, кај сикс пи-емИнформирај ме од каде, сакам да си склопам привезок од такво =)