Солун е Ваш, Скопје е Наше.

Но ако се оградите од нив, ако ги заебете партиите и се соберете 10-20.000 студенти на протест без оглед партиска припадност, тогаш ќе имаат тежина вашите залагања и идеи. А тогаш и јас и многу други ќе излезат заедно со вас и ќе ве поддржат.
Мислиш дека Самоил Малчески ќе може да ги организира :)

Убаво што си врват протести и нема што да тапиме зборови едни кон други.

Мене само од еден друг аспект ми е жално што некој овие благородни идеи ги користи за политички маркетинг, агитација, собирање поени и сл.

Едно квиз прашање сега, која година е студентов во позадина?

milcinprotest.jpg

:pos2:

Оу мај гад, детс а Unidentified Human Object. :pos:

Ај со мене, во џеб ми е машинката. Да ги потстрижеме малку. :pos:

ти велиш како се осеќам искористена ко орудие на полтичкиѕте партии а ти воопшто не криеш дека си од вмро

прво јас не те сметам за заостанат

второ ме интересира како се осеќаш со оглед на фактот дека твојата партија конфорно не ебе....посебно ме интересира кога утре ќе се смени власта кога ќе почнат да те малтретираат врз основа на фактот дека си од опозициска партија?и пак јово на ново(само колку да знаеш имам видено премногу примери за тоа како лесно може све у македонија да отиде по ѓаволите поради вакви партиско не знам какви ми ти причини)

а трето тоа хипи малцинство не ве малтретира ..за да ве малтретира треба да горат коли и згради а не да ечи музика и скандирања

Чуму стари вие ги малтретиравте граѓаните кога имаше протести организирани од еден од вашите сегашни пратеници кои сеа ни попува дека тие се од сдсм и соросоиди....
PRIZNAJ deka sekojpat koga ke imas moznost ke protestiras protiv VMRO i toa ne zaradi tvoite politicki ubeduvanja tuku zaradi pari.Pari za koi smetate deka taa partija vi gi zemala so spored vas neovlasten upad vo vasata organizacija.Nema da ja spomenam koja za da si gi zadrzime maskite na forumov,no vo postovite od drugite forumdzii ste veke etikirani.Ti simnuvam kapa stara drugarke bidejki SE E PARI neli?

Офци едни!

Како можете да протестирате! За вас сите кастрација, сечење на муда.

За оние ваши организатори сечење глава.

За ваквите македонски предавници солна киселина по лицата нивни!

Како се осмелувате предавници едни! Против ова свето место и свето име, да протестирате!

Арам да ви е животот.

Но ако се оградите од нив, ако ги заебете партиите и се соберете 10-20.000 студенти на протест без оглед партиска припадност, тогаш ќе имаат тежина вашите залагања и идеи. А тогаш и јас и многу други ќе излезат заедно со вас и ќе ве поддржат.

Дали знаеш можеби зошто се протестираше денес?

Солун веќе 100 години не е на Македонија, а Македонија веќе 100 години не е територија на Турција, со тоа и солун не е 100 години во рамките на Турција.

Кога Солун беше последно град на Македонија, на слободна Македонија?

Штом го видов Бранко Героски таму Е*БАТИ и протест и се. Јас кога би учествувал во таков протест би сакал политичарите што подалеку од него тоа подобро од двете политички опции.
А тој задавениот во вратот што не знае да зборува, и што сака да го смениме името на нашата земја како татко му да го има дадено за него имам многу лоши мисли, него да го баталам од мисливе мои оти го фрлив мониторов преку тераса во двор...

PRIZNAJ deka sekojpat koga ke imas moznost ke protestiras protiv VMRO i toa ne zaradi tvoite politicki ubeduvanja tuku zaradi pari.Pari za koi smetate deka taa partija vi gi zemala so spored vas neovlasten upad vo vasata organizacija.Nema da ja spomenam koja za da si gi zadrzime maskite na forumov,no vo postovite od drugite forumdzii ste veke etikirani.Ti simnuvam kapatara s drugarke bidejki SE E PARI neli?
кога веќе напаѓаш кажи се ...
чуму дете ја тебе те знам ?

Штом го видов Бранко Героски таму Е*БАТИ и протест и се. Јас кога би учествувал во таков протест би сакал политичарите што подалеку од него тоа подобро од двете политички опции.
А тој задавениот во вратот што не знае да зборува, и што сака да го смениме името на нашата земја како татко му да го има дадено за него имам многу лоши мисли, него да го баталам од мисливе мои оти го фрлив мониторов преку тераса во двор...

Добро бе мајката види сега.

Остај то што сте чудни, да ви ибам политиката ВМРО-овска, која се состои од ова:

Рехабилитација на НАЈГОЛЕМИТЕ Бугарофили, Бугари по чуство, и работници на Бугаризмот, а девалвација и одродување на некои момци кои за жал имаат погрешно или спротивно мислење за некаков општествен проблем.

Шо ви е бе?

Имате ум или немате ум.

Геровски бил на протест, опа... Протестот е против државата и националните интереси.

Се крстам! Алал да вие! И после сељачана не сте стимулирале... Му ебавте матер на државата поголема сељачана од ова нема!

Nemashe apsolutno nikakva prichina da se protestira za "slobodno izrazuvanje".

Znachi SDSM ne e povekje politichka partija...nevladina se od denes.

Nemashe apsolutno nikakva prichina da se protestira za "slobodno izrazuvanje".

Znachi SDSM ne e povekje politichka partija...nevladina se od denes.

Абе ман, ан си јанглаш нешо?
СДС одамна не се политичка партија, него за другото прашвам :) Стварно немаше причина за протест?

Солун веќе 100 години не е на Македонија, а Македонија веќе 100 години не е територија на Турција, со тоа и солун не е 100 години во рамките на Турција.

Кога Солун беше последно град на Македонија, на слободна Македонија?
Немој со првокации жити све.Дали е важно кога последно Солун бил Македонски.Солун е длабоко врежан во националните чуства на Македонецот така да размисли друг пат пред да испровоцираш некого:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom