ogledalo
провинцијалец
- Член од
- 12 мај 2008
- Мислења
- 3.198
- Поени од реакции
- 174
ти велиш како се осеќам искористена ко орудие на полтичкиѕте партии а ти воопшто не криеш дека си од вмро
прво јас не те сметам за заостанат
второ ме интересира како се осеќаш со оглед на фактот дека твојата партија конфорно не ебе....посебно ме интересира кога утре ќе се смени власта кога ќе почнат да те малтретираат врз основа на фактот дека си од опозициска партија?и пак јово на ново(само колку да знаеш имам видено премногу примери за тоа како лесно може све у македонија да отиде по ѓаволите поради вакви партиско не знам какви ми ти причини)
а трето тоа хипи малцинство не ве малтретира ..за да ве малтретира треба да горат коли и згради а не да ечи музика и скандирања
Чуму стари вие ги малтретиравте граѓаните кога имаше протести организирани од еден од вашите сегашни пратеници кои сеа ни попува дека тие се од сдсм и соросоиди....
зошто да кријам дека сум од вмро дпмне, од кога стана грев политичка активност, или пак можеби треба да се представувам како ``неодреден`` за да добивам зеленко плукајќи според дневни потреби.
марсовке, сум јас малтретиран не бери гаље и тоа индирекно баш поради политичката определба.
еве гледаш како да се рабериме, јас сум критичар и за потези на мојата партија, али не можам да се сложам дека конфорно ебе све....
како да верувам дека не е малтретирање и тоа со политичка позадина ...кога истите ``душегрижници`` имаа икс случаи за слична реакција, и во архитктонска смисла по скопје и по однос на газење на права општо во македонија, туку тајминзиве, клоритот и бекграндот на сево ова мене ми дава за право да оценам дека политичкото малцинство прави тренинг користејќи ве вас протестантите.