How I Met Your Mother

Кој ви е омилен лик од серијата

• Вкупно гласачи
    301
  • Гласањето е завршено на .
Член од
19 декември 2010
Мислења
523
Поени од реакции
23
Омилена серија, редовно ја гледав на RTL. Сега ја емитуват некаде од македонските тв?

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
^Ја даваа на канал 5.Не знам дали уште ја емитуваат,не пратам тв.

Cappie

Vincere non è importante: è la sola cosa che conti
Член од
29 мај 2008
Мислења
1.914
Поени од реакции
307
Не ја даваат на македонските. Ја даваат на Фокс Лајф, а таа ја има на скоро сите кабелски оператори. Ама уште се 2 или 3 сезона. Така да, sidereel.com му е мајката :)

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Не ја даваат на македонските. Ја даваат на Фокс Лајф, а таа ја има на скоро сите кабелски оператори. Ама уште се 2 или 3 сезона. Така да, sidereel.com му е мајката :)
Втора се тами мислам, јас си ги гледам одново таму :)

Cappie

Член од
29 мај 2008
Мислења
1.914
Поени од реакции
307
Втора се тами мислам, јас си ги гледам одново таму :)
И јас ги глеам коа ќе налетам на нив :) Не можат да ти станат досадни, едноставно :)

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
И јас ги глеам коа ќе налетам на нив :) Не можат да ти станат досадни, едноставно :)
Не не барем овие сезони беа интересни. Сега после шо ја усраа малку тоа е друга приказна, ама барем првите три сезони ти се класика. Ретки беа тие епизоди каде што не се смеев цело време.

Член од
29 ноември 2008
Мислења
1.041
Поени од реакции
43
Не не барем овие сезони беа интересни. Сега после шо ја усраа малку тоа е друга приказна, ама барем првите три сезони ти се класика. Ретки беа тие епизоди каде што не се смеев цело време.
5 та сезона сум ја, и малце е усрана... Ама пак, најблиску до Френд е серијава и вреди да се гледа

Cappie

Член од
29 мај 2008
Мислења
1.914
Поени од реакции
307
Е да, првите 3 им беа одлични. Ама сега мислам дека во оваа сезона се враќаат во ритам некако, поинтересна е од ланската сезона. Е сега, тоа што речиси ништо немаат кажано за мајката, тоа е друга работа :)

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Е да, првите 3 им беа одлични. Ама сега мислам дека во оваа сезона се враќаат во ритам некако, поинтересна е од ланската сезона. Е сега, тоа што речиси ништо немаат кажано за мајката, тоа е друга работа :)
Оти бе еве почна да се разјаснува сето тоа.
Тед најверојатно ќе ја запознае мајка им кај тој другар му од средно кај што ќе биде кум, на свадбата.
Ама реално гледано време е да се запознае мајката, оти он ова на децата им го кажува во 2030 година. Децата нека имаат по некои 16-17 години, шо ќе дојде 2013-2014 година. Значи време е да ја прикажат мајката оти инаку ќе нема смислам ова.

Член од
19 септември 2008
Мислења
730
Поени од реакции
62
Оти бе еве почна да се разјаснува сето тоа.
Тед најверојатно ќе ја запознае мајка им кај тој другар му од средно кај што ќе биде кум, на свадбата.
Ама реално гледано време е да се запознае мајката, оти он ова на децата им го кажува во 2030 година. Децата нека имаат по некои 16-17 години, шо ќе дојде 2013-2014 година. Значи време е да ја прикажат мајката оти инаку ќе нема смислам ова.
Немој вака ова значит дека во 8ма или 9та сезона ќе ја прикажат :) Мислам во првите сезони негде има колку се стари децата, ама кој ќе бара сега тоа.
Но сепак шо е редно редно е да ја покажат зш станвит монотона.

Член од
22 ноември 2010
Мислења
75
Поени од реакции
3
Симнете си го во PDF формат The Bro Code од Барни, исто го има и како аудио верзија. 200 страни awesomeness.

Kajgana Shop

На врв Bottom