- Член од
- 19 декември 2010
- Мислења
- 523
- Поени од реакции
- 23
Омилена серија, редовно ја гледав на RTL. Сега ја емитуват некаде од македонските тв?
Втора се тами мислам, јас си ги гледам одново тамуНе ја даваат на македонските. Ја даваат на Фокс Лајф, а таа ја има на скоро сите кабелски оператори. Ама уште се 2 или 3 сезона. Така да, sidereel.com му е мајката
И јас ги глеам коа ќе налетам на нив Не можат да ти станат досадни, едноставноВтора се тами мислам, јас си ги гледам одново таму
Не не барем овие сезони беа интересни. Сега после шо ја усраа малку тоа е друга приказна, ама барем првите три сезони ти се класика. Ретки беа тие епизоди каде што не се смеев цело време.И јас ги глеам коа ќе налетам на нив Не можат да ти станат досадни, едноставно
5 та сезона сум ја, и малце е усрана... Ама пак, најблиску до Френд е серијава и вреди да се гледаНе не барем овие сезони беа интересни. Сега после шо ја усраа малку тоа е друга приказна, ама барем првите три сезони ти се класика. Ретки беа тие епизоди каде што не се смеев цело време.
Оти бе еве почна да се разјаснува сето тоа.Е да, првите 3 им беа одлични. Ама сега мислам дека во оваа сезона се враќаат во ритам некако, поинтересна е од ланската сезона. Е сега, тоа што речиси ништо немаат кажано за мајката, тоа е друга работа
Немој вака ова значит дека во 8ма или 9та сезона ќе ја прикажат Мислам во првите сезони негде има колку се стари децата, ама кој ќе бара сега тоа.Оти бе еве почна да се разјаснува сето тоа.
Ама реално гледано време е да се запознае мајката, оти он ова на децата им го кажува во 2030 година. Децата нека имаат по некои 16-17 години, шо ќе дојде 2013-2014 година. Значи време е да ја прикажат мајката оти инаку ќе нема смислам ова.Тед најверојатно ќе ја запознае мајка им кај тој другар му од средно кај што ќе биде кум, на свадбата.
Симнато, прочитано За една вечер се чита.Симнете си го во PDF формат The Bro Code од Барни, исто го има и како аудио верзија. 200 страни awesomeness.
Мисли си.Тед најверојатно ќе ја запознае мајка им кај тој другар му од средно кај што ќе биде кум, на свадбата.