How I Met Your Mother

Кој ви е омилен лик од серијата

• Вкупно гласачи
    301
  • Гласањето е завршено на .

Cappie

Vincere non è importante: è la sola cosa che conti
Член од
29 мај 2008
Мислења
1.914
Поени од реакции
307
Само јас или последнава епизода беше прилично интересна?

Where's the poop, Robin?
Не си само ти, и јас мислам дека беше многу интересна епизода. Мислам дека стануваат се подобри, односно излегуваат од кризата која ги беше зафатила, и не би се согласил дека стануваат се подосадни. Ако во 20 минути, ти се смееш 15, тогаш не гледам што е тука досадно.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.643
Поени од реакции
34.057
2рата посебно беше епик епизода, незнам што друго сакате.

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
2рата посебно беше епик епизода, незнам што друго сакате.
Не се жалам од епизодата, али ептен глупо беше кога Барни поверува дека црнецот му е татко. Па не е бебе, човек е. Идиотски беше.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.643
Поени од реакции
34.057
Не се жалам од епизодата, али ептен глупо беше кога Барни поверува дека црнецот му е татко. Па не е бебе, човек е. Идиотски беше.
Иста ствар беше и за водителот. После кажа дека не бил идиот знаел, само сакал да се чуствува сакано бла бла или кое клише како одговор беше незнам. У стил да се покаже некоја невина детска страна на Барни кога ја посети мајкаму и старата куќа. Абе, ако гледаме такви ствари уште во пилотот ги има. Премногу сериозно ја сфаќаш, не е трилер. :)

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
^ и јас се сложувам со ’’ПЕРО’’ :pipi:

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Fucking Microsoft and their BING search engine and their Xbox 360 Kinects in the backgrounds!

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.643
Поени од реакции
34.057
Не дека и Хаус не играше на тие белите wireless чуда во новата.. :nenene:

Член од
20 август 2008
Мислења
92
Поени од реакции
13
http://tv.blinkx.com/show/how-i-met-your-mother/a66ctQ16GJf8c04k#s5e4
повелете :pipi: сите епизоди на едно место .... не се мрднав од пц дури не ги изгледав и сега секој ден проверувам да не има нешто ново ... стварно серијата е ЗАКОН а Барни е ЦАР.... и мене мн ми се јаки оние bro codes :))) pozz

F

Frankie Yale

Гостин
Серијава ја гледам исклучиво заради Барни, сите ги изгледав, моментално сум до шеста сезона, ги симнувам епизода по епизода...

:zver::zver::zver:

Cappie

Vincere non è importante: è la sola cosa che conti
Член од
29 мај 2008
Мислења
1.914
Поени од реакции
307
http://tv.blinkx.com/show/how-i-met-your-mother/a66ctQ16GJf8c04k#s5e4
повелете :pipi: сите епизоди на едно место .... не се мрднав од пц дури не ги изгледав и сега секој ден проверувам да не има нешто ново ... стварно серијата е ЗАКОН а Барни е ЦАР.... и мене мн ми се јаки оние bro codes :))) pozz
ај да ти помогнам...не мора секој ден да проверуваш, штом си во тек со епизодите, ќе си уклучуваш секој вторник ја има епизодата од понеделник и готово :helou:

А инаку, вчерашната (денешната по наше време) епизода е лудница. Толку динамика во една епизода мислам дека немало одамна и тоа не само во оваа серија!

Н

'Никола'

Гостин
Смешки беше петтава епизода. Дефинитивно најлегендарен момент со Legen........wait for it.........dary досега.:pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom