How I Met Your Mother

Кој ви е омилен лик од серијата

• Вкупно гласачи
    301
  • Гласањето е завршено на .
Н

'Никола'

Гостин
The Playbook - една од најјаките епизоди. Лоренцо ван Матерхорн.:pos2::pos2::pos2: btw и последнава беше јака Perfec....... не смеам да го изговорам, кој ја гледал сваќа.:)

ЏамПЏет

DeaDShoT
Член од
2 декември 2009
Мислења
653
Поени од реакции
89
The Playbook - една од најјаките епизоди. Лоренцо ван Матерхорн.:pos2::pos2::pos2: btw и последнава беше јака Perfec....... не смеам да го изговорам, кој ја гледал сваќа.:)
Perfect w... на крај успеа...

Legen... wait for it...ds of the Fall!!! Legends of the Fall!!!:pos2::pos2::pos2:

ChaLL3nGeR

Кајгана's APEX PredaTor
Член од
15 април 2009
Мислења
721
Поени од реакции
66
и мене The Playbook ми е омилена, ама можам да кажам дека и Rabbit or Duck е исто така ептен луда. Со The Phone :vozbud:

ChaLL3nGeR

Кајгана's APEX PredaTor
Член од
15 април 2009
Мислења
721
Поени од реакции
66
Телепатијата
Nothing suits me like a suit

Н

'Никола'

Гостин
Кога излегува 16 епизода? Веќе 2 недели нема ништо.:toe:

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Гледам Барни води убедливо во популарност..што е навистина Legendary:vozbud:Нема што човекот придонесува во најголем дел за хуморот во серијата..вака добро замислен и одглумен лик во хумористична серија немам сретнато одамна

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Не знам дали е до мене, или во секоја епизода има се помалку смешни моменти? :)

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
вчера ја симнав прва сезона, изглеав неколку епизоди и иам само нешто да кажам...

Sheldon OWNES Barney :icon_cool

ChaLL3nGeR

Кајгана's APEX PredaTor
Член од
15 април 2009
Мислења
721
Поени од реакции
66
оваа последнава епизода Hooked не беше ништо посебно. ама стварно ми се свиѓаше минатата Rabbit or Duck :smir:

Н

'Никола'

Гостин
оваа последнава епизода Hooked не беше ништо посебно. ама стварно ми се свиѓаше минатата Rabbit or Duck :smir:
Го делам твоето мислење. Мислам дека треба кај да е малку да се навратат на мајката, барем да подоткријаат малку, ептен забегуваат на моменти. Знам дека од тоа зависи колку сезони ќе има, ама можат да почнат да поврзуваат малку по малку, па има милион начини да продолже серијата и да има уште 5 сезони кога ние ќе дознаеме која е мајката. Мислам дека треба да направат такво нешто, затоа што стварно станува монотона во последно време.

ChaLL3nGeR

Кајгана's APEX PredaTor
Член од
15 април 2009
Мислења
721
Поени од реакции
66
Го делам твоето мислење. Мислам дека треба кај да е малку да се навратат на мајката, барем да подоткријаат малку, ептен забегуваат на моменти. Знам дека од тоа зависи колку сезони ќе има, ама можат да почнат да поврзуваат малку по малку, па има милион начини да продолже серијата и да има уште 5 сезони кога ние ќе дознаеме која е мајката. Мислам дека треба да направат такво нешто, затоа што стварно станува монотона во последно време.
да ама ако ја видиме мајката ќе биде крај на серијата. не ми текнува сеа у која епизода беше ама Тед стигна многу блиску до запознавање со мајката(пошо идеше со нејзината цимерка) и плус го има нејзиниот жолт чадор. не смееме да ја видима мајката пошо веќе ќе знаеме How He Met Their Mother и ќе биде крај на серијата :wink:

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
да ама ако ја видиме мајката ќе биде крај на серијата. не ми текнува сеа у која епизода беше ама Тед стигна многу блиску до запознавање со мајката(пошо идеше со нејзината цимерка) и плус го има нејзиниот жолт чадор. не смееме да ја видима мајката пошо веќе ќе знаеме How He Met Their Mother и ќе биде крај на серијата :wink:
Абе не мора да заврши одма чим ја видиме мајката, може да направат Тед да продолжи да им раскажува на децата како почнале да идат со мајка им откако се запознале.

вчера ја симнав прва сезона, изглеав неколку епизоди и иам само нешто да кажам...

Sheldon OWNES Barney :icon_cool
Мислиш "Шелдон го поседува Барни" као Шелдон е бољи
или
"Шелдон му должи на Барни" као у смисла Барни е бољи?

Кое од овие две? Пошто реченицава твоја одговара и за двете.

Kajgana Shop

На врв Bottom