Н
'Никола'
Гостин
The Playbook - една од најјаките епизоди. Лоренцо ван Матерхорн.:pos2::pos2::pos2: btw и последнава беше јака Perfec....... не смеам да го изговорам, кој ја гледал сваќа.
Perfect w... на крај успеа...The Playbook - една од најјаките епизоди. Лоренцо ван Матерхорн.:pos2::pos2::pos2: btw и последнава беше јака Perfec....... не смеам да го изговорам, кој ја гледал сваќа.
Не е до тебеНе знам дали е до мене, или во секоја епизода има се помалку смешни моменти?
Го делам твоето мислење. Мислам дека треба кај да е малку да се навратат на мајката, барем да подоткријаат малку, ептен забегуваат на моменти. Знам дека од тоа зависи колку сезони ќе има, ама можат да почнат да поврзуваат малку по малку, па има милион начини да продолже серијата и да има уште 5 сезони кога ние ќе дознаеме која е мајката. Мислам дека треба да направат такво нешто, затоа што стварно станува монотона во последно време.оваа последнава епизода Hooked не беше ништо посебно. ама стварно ми се свиѓаше минатата Rabbit or Duck :smir:
да ама ако ја видиме мајката ќе биде крај на серијата. не ми текнува сеа у која епизода беше ама Тед стигна многу блиску до запознавање со мајката(пошо идеше со нејзината цимерка) и плус го има нејзиниот жолт чадор. не смееме да ја видима мајката пошо веќе ќе знаеме How He Met Their Mother и ќе биде крај на серијата :wink:Го делам твоето мислење. Мислам дека треба кај да е малку да се навратат на мајката, барем да подоткријаат малку, ептен забегуваат на моменти. Знам дека од тоа зависи колку сезони ќе има, ама можат да почнат да поврзуваат малку по малку, па има милион начини да продолже серијата и да има уште 5 сезони кога ние ќе дознаеме која е мајката. Мислам дека треба да направат такво нешто, затоа што стварно станува монотона во последно време.
Абе не мора да заврши одма чим ја видиме мајката, може да направат Тед да продолжи да им раскажува на децата како почнале да идат со мајка им откако се запознале.да ама ако ја видиме мајката ќе биде крај на серијата. не ми текнува сеа у која епизода беше ама Тед стигна многу блиску до запознавање со мајката(пошо идеше со нејзината цимерка) и плус го има нејзиниот жолт чадор. не смееме да ја видима мајката пошо веќе ќе знаеме How He Met Their Mother и ќе биде крај на серијата :wink:
Мислиш "Шелдон го поседува Барни" као Шелдон е бољивчера ја симнав прва сезона, изглеав неколку епизоди и иам само нешто да кажам...
Sheldon OWNES Barney :icon_cool