realen_07
Опозиционер
- Член од
- 12 април 2008
- Мислења
- 3.636
- Поени од реакции
- 134
Ма не зезај, они само "спонтано" си се собрале.nema vrska ova
tie sto tepaa ne bea od Skopje i bea organzirirani
Ма не зезај, они само "спонтано" си се собрале.nema vrska ova
Од некаде мора да се почне нели?Абе вие сте биле ептен отидени!
Прилично плитко е организирањето протести пред вториот круг избори. Ама многу плитко
Се знае мотивацијата, досега за 300 пати побитни работи никој не протестирал ниту излагал и се солидаризирал со социјалните случаи и слични примери, а една црква во предизборието мноогуу пречела бе...
С.Р.А.М.О.Т.А.
Ја има ли негде на интернет снимката од ова? Или некој да даде транскрипт што точно кажал?nikoj ne spomnuva kako vcera Janko gi bucna podrzuvacite za izgradba na crkva da napravat kontra -protest ?
ne kazuvam nisto ponatamu ..strav mi e ..i ti ne prasuvaj premnoguЈа има ли негде на интернет снимката од ова? Или некој да даде транскрипт што точно кажал?
Штознам,мене баш ми личеше на толпа што изгуби контрола.nema vrska ova
Тоа не е никакво оправдување за случувања пандан на денешните на плоштад.Ако сметаш дека тоа е начинот за решавање на работите,тогаш треба да се откажеме од било какви аспирации понатаму.Па ајде,вакви работи има само во несозреани и слаби демократски општества ,какво што несомнено и е нашето.Битно е бидејки според мене присуството на Милчин и Гелевски најмногу влијаеше за ваквиот исход.
На народот му се преку глава дојдени соросоидите и нивните антимакедонски ставови....и кога овие беа забележани во спротивниот табор толпата изгуби контрола и се случи што се случи.
druze uzivaj ..vistina e ova sto ti go kazav ...ne daj Boze da osetis takva nepravda na tvoja koza ...losa rabota ..losaШтознам,мене баш ми личеше на толпа што изгуби контрола.
E aj sea razmisli ubavo, trezveno, dali e toa vo red?!!!!А тие група млади луѓе беа само наивни и невини архитекти. Ова беше отворена пресметка на ВМРО и Сорос тоа е повеќе од јасно. Имаше и по некоја невина жртва ама тоа е тоа.
За ова на јанко навистина срам да му е нека оди во вардар нека се фрли!Тоа што го зборуваше беа чисти глупости-тој исто како волк на форумов не разбрал за што се работи(или се правеше дека не разбира)го претстави денешниот протест како анти црковен и анти религиски акт а протестантите како умс на сдс и вампири соросоиди...nikoj ne spomnuva kako vcera Janko gi bucna podrzuvacite za izgradba na crkva da napravat kontra -protest ?
A да си го ставеше линкот ти на потпис за да не спамираш на секој трет пост.