Македонија VS Шпанија

• Креатор на темата Креатор на темата Macedonia>>Europe
  • Време на започнување Време на започнување

Тип

• Македонија победник

Гласови: 207 43,7%
  • Шпанија победник

Гласови: 138 29,1%
  • Нерешено

Гласови: 129 27,2%

• Вкупно гласачи
    474
Статус
Затворена за нови мислења.
Пола од картите по спонзори и партиски штабови, такво снопско навивање немам видено.Бојкот од навивачките групи и стадион полн со обожавателки од Торес.

Решение - смена на управата на ФФМ и гостувања на Афрички репрезентации :pos:

Напишано од bobanmacedonia
Пола од картите по спонзори и партиски штабови, такво снопско навивање немам видено.Бојкот од навивачките групи и стадион полн со обожавателки од Торес.

Потполно се сложувам со тебе!

Дан знае некој кога ќе има реприза на МТВ од утакмицава и дали воопшто ќе има?

Tешко :( Сеа листав по програмиве - нема... За секој случај глеај одвреме навреме навечер после 00 h , можно е да ја дадат реприза за да пополнат некој термин :smir:

:cuc:

mak-spanija1.jpg

...
...
Loading FAIL picture
...
...

mak-spanija3.jpg

:pos2::pos2:

Решение - смена на управата на ФФМ и гостувања на Афрички репрезентации :pos:
Полошо со африканците ќе се полни стадионот со жени само да им го видат, ќе се пуштат по натпревари да ги соблекуваат.

100 години Фудбалска педерација овај федерација на Македонија:pos:

Ево што пишуваат шпанците за вчерашниот натпревар -

Los de Vicente Del Bosque también ganaron en Skopje, ante la no tan débil Macedonia. La escuela de la antigua Yugoslavia sigue vigente en una selección que cuenta con Goran Pandev, un jugadorazo. El delantero de la Lazio sacó los colores a los españoles en un par de ocasiones, lo necesario para poner a los suyos por encima. La reacción de la Roja, ejemplar, me deja ciertas sensacione

превод од гогле транслете :helou:

Виценте Дел Боскуе је такође освојила је у Скопју, у Македонији није тако слаба. Школа је у бившој Југославији и даље постоји у избору који је Горан Пандев, један југадоразо. Лазио штрајкачи издвајали из боје на шпанском у неколико пута, треба ставити на врху ыоурс. Реакцијом Црвено, копирате, нека ми је смисао

п.с. нели требаше и мкд превод да има?

http://espndeportes.espn.go.com/news/story?id=882710&s=mundial&type=column

http://es.eurosport.yahoo.com/futbol/partidos-amistosos/2009/macedonia-espana-307698.html

Сликата со Пандев ти е многу добра.... Види само колку срекни лица има... од деца и дедовци, до жени и редари

Не одам веќе на репрезентација....прво полувреме се гледаше дека шпанците се ладат со нас....дадовме 2 гола,ерупција на трибините.....второ полувреме го извадија Седло и ни дадоа 3 гола за 5 минути...навивање-нема потреба да се коментира,кога игравме за Андора имаше подобра атмосфера.......

Не говори глупости, знааш за Андора каква беше ситуацијата... Или беше малечок па не ти текнува :tapp::tapp:

Незнам што да кажам за тоа вчера. Прво полувреме мислев ќе процветам. Кога го даде Пандев вториот гол од скокање и викање за малце ќе се претепав по столчињата надоле. Едноставно неможев да останам рамнодушен. Второто полувреме беше катастрофа. 3 голови ни дадоа за 5 минути, другите 40 имавме неколку шанси но сепак не извадивме нерешен резултат. Едноставно криво ми е. Знам дека Шпанија е многу квалитетна репрезентација и тие 2 гола на Пандев се голем успех за нас. Имаше доста гужва на трибините, имаше од време на време добро навивање ама сепак можеше и подобро. Рака му давам на Пандев.
:oeoeoe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom