Македонија VS Шпанија

• Креатор на темата Креатор на темата Macedonia>>Europe
  • Време на започнување Време на започнување

Тип

• Македонија победник

Гласови: 207 43,7%
  • Шпанија победник

Гласови: 138 29,1%
  • Нерешено

Гласови: 129 27,2%

• Вкупно гласачи
    474
Статус
Затворена за нови мислења.
А што нашиве не се копачи од село а???? Абе бегај таму, па треба малце респект да се покаже, сепак се светски прваци. И не беше само со Пујол тоа туку и после цело време се занесуваше, ни сам не беше свесен што прави.
И они имаа нечиста игра, не реков не, почнувајќи со кинењето на дресот на Попов мислам дека беше.

Каков респект бе да не треба да им ги испушат,па и шпанците се луѓе не се богови.Кон такви репрезентации не треба да се покажува респект туку заби затоа што токму тие репрезентации не потценуваат.

Респект... па за една минута му го скинаа дресот на човекот :pos:
Требаше малце погрубо, многу нежни бевме спрема нив :raz:

Аман дај доста со тоа местена била,ваква била,таква била...
Гледајте што народ имаме... 1 минутно молчење ако знам добро треба една минута да се молчи,а не половина.За Харке од 30 сек. сите почнаа да аплаудираат,да свиркаат ...,а за работникот па ни 10 сек немаше молчење.Знаеме дека на никој не му се чекаше да започне утакмицава али што менуваат 2 минути ако ништо друго требаше да покажеме малку почит.
Во второ полувреме досадно беше па си се натпреваруваа кое авионче најдалеку ќе стигне :pos:
Дебилска работа, ни карти не им давале на работниците, срцево ми се скина кога ги гледав на ТВ, дури ни плата не примиле.ц ц ц Никаква почит ни од навивачите па како му се пуштија на Торес ебаго, да не може во соблекувална на оди.НА Пујол еден од редарите му го бараше дресот а овој го турна и му го даде на Пандев мислам.Како невидени бреее, срамота!

Никаде во светот не молчат по една минута... :raz: Јас мислам дека молчењето што го рачунаа беше подолго и од минута... Гледаш дека навивачите почнуваат да ракоплескаат, па кажи готово, а не уште молчи. На работниците им дале карти, само не сум сигурен за која трибина.

Дебилска работа, ни карти не им давале на работниците, срцево ми се скина кога ги гледав на ТВ, дури ни плата не примиле.ц ц ц Никаква почит ни од навивачите па како му се пуштија на Торес ебаго, да не може во соблекувална на оди.НА Пујол еден од редарите му го бараше дресот а овој го турна и му го даде на Пандев мислам.Како невидени бреее, срамота!

Па што очекуеш друго? Па картите беа раздадени на неписмени некој, што доаѓаат прв пат на стадион, неизживеани луѓе...Дошле на стадион и мислат се наоѓаат на маалски турнир, па си влагаат у терен...ебате саељачаната!

Па што очекуеш друго? Па картите беа раздадени на неписмени некој, што доаѓаат прв пат на стадион, неизживеани луѓе...Дошле на стадион и мислат се наоѓаат на маалски турнир, па си влагаат у терен...ебате саељачаната!

Пола од картите по спонзори и партиски штабови, такво снопско навивање немам видено.Бојкот од навивачките групи и стадион полн со обожавателки од Торес.Едно резиме, играта на нашите во поголемиот дел од натпреварот ги покри сите скандали и глупости околу натпреварот.Штета ова е последен пат кога стадионот ќе се наполни вака.

Пола од картите по спонзори и партиски штабови, такво снопско навивање немам видено.Бојкот од навивачките групи и стадион полн со обожавателки од Торес.Едно резиме, играта на нашите во поголемиот дел од натпреварот ги покри сите скандали и глупости околу натпреварот.Штета ова е последен пат кога стадионот ќе се наполни вака.
Зошто мислиш така?

Зошто мислиш така?

Зошто така е! Оние што идат на сите утакмици пак ќе бидат на стадион против Андора, Исланд и други...а вчера 40% беа заради Шпанија, и како што кажав прв пат доаѓаат на стадион заради што имале гратис, иначе ги боли к*р!

Зошто така е! Оние што идат на сите утакмици пак ќе бидат на стадион против Андора, Исланд и други...а вчера 40% беа заради Шпанија, и како што кажав прв пат доаѓаат на стадион заради што имале гратис, иначе ги боли к*р!
Види вака... со Норвешка и Исланд немаше многу луѓе затоа што картите беа прескапи за такви неатрактивни противници... Јас одам на сите мечеви, а верувам дека доколку билетите би биле нонстоп по овие цени и нашите играат како што играа вчера прво полувреме, стадионот секогаш би бил полн.

Што бе местено ??????:tapp:
Очекувавте Македонија да ги победи европските шампиони?
Идете вие трчајте покрај тие фудбалери што се најдобри во европа па и светот. Трчаат како луди со ненормална брзина...
Бидете среќни што го имавме најубавото полувреме до сега.
Се би дала да ми се вратат оние моменти кога Пандев ги даде головите:vozbud:

Затоа се моментално најдобри, затоа се на врвот...они решаваат утакмица за 5-10 минути а ние 90 мин се мачиме и во секој спорт дали и кошарка, ракомет, фудбал прво полувреме даваме се од себе а второ попуштаме и затоа најчесто губиме.

Прво полувреме и Шпанците не играа најнај.
Баш убаво гледав не се мачеа ВООПШТО.
Си застануваа, си одмараа, ке потрчат ке им ја земат топката и не се ни мачеа да си ја вратат...Торес играше тогаш како почетник но второ полувреме докажа зошто е меѓу најдобрите фудбалери.

Јас мислев ниеден гол нема да дадеме затоа сум презадоволна...
Како што викаат прво полувреме Бразил- Шпанија
Второ полувреме Македонија -Шпанија

Тоа е нашиот фудбал ај може за 200 годишнина баш ние ке сме некаде на врвот и ке можеме да победиме европски шампион:pipi:

Зошто мислиш така?

Кај нас нема веќе обичај на одење на првенствени натпревари така да овој стадион повеќе беше направен за репрезентацијата.Ако рачунаш дека играма само квалификации и во таа група има само еден јак противник кој ни доаѓа тука со убави играчи по кој лудуваат женските.Тоа е еден натпревар на две години, голема разлика од Германија каде луѓето живеат за фудбал и сите билети се продадени пред почетокот на сезоната.

Супер беше немаше никакво местење тоа е може не потценија на почетокот и им дадовме два неочекувани голови.Нивните голови беа никакви без изградени акции едино на Торес голот беше добра акција со завршница со глава.Вториот на Пике беше од офсајт и насреќа се одби кај него и даде гол.Третиот Риера самиот ја направи целата работа мислам дека требаше Новески да го нападне не да му остави простор за шут ама што е тоа е имаме шанса за бараж на светско првенство останува да се надеваме на тоа.

Во првото полувреме им одржавме лекција на Шпанците како се игра фудбал

Многу лекција посет на топка 30 со 70 многу лекција и 3 контри и тоа цело полувреме ама лекција у пичку матер,ти изгледа друга утакмица си гледал.:tapp::tapp::pusk:

Кај нас нема веќе обичај на одење на првенствени натпревари така да овој стадион повеќе беше направен за репрезентацијата.Ако рачунаш дека играма само квалификации и во таа група има само еден јак противник кој ни доаѓа тука со убави играчи по кој лудуваат женските.Тоа е еден натпревар на две години, голема разлика од Германија каде луѓето живеат за фудбал и сите билети се продадени пред почетокот на сезоната.
Јас не живеам за фудбал... да играа Бразил-Шпанија на Градски немаше да ми биде гајле... Ама живеам за Македонија, доволно е уште 29.999 личности во Македонија да се чувствуваат како мене и стадионот да биде преполн на секој натпревар. Ако нашите играчи играат добро сигурен сум дека нема да има проблем да се наполни стадионот. Ама треба и од ФФМ да излегуваат со разумни цени, а не некои огромни и без врска.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom