Македонија VS Шпанија

Тип

• Македонија победник

Гласови: 207 43,7%
  • Шпанија победник

Гласови: 138 29,1%
  • Нерешено

Гласови: 129 27,2%

• Вкупно гласачи
    474
Статус
Затворена за нови мислења.
M

Mario Gómez

Гостин
Ич не сум возбуден од натпреварот, ниту ќе одам на стадион.Ќе си навивам од дома со знамиња а шпанците ми се најодвратната репрезентација после ланското финале.Мене сите мисли ми се кон европското во кошарка, не ме пали пријателски натпревар, со сите скандали и се што се случи.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
Ич не сум возбуден од натпреварот, ниту ќе одам на стадион.Ќе си навивам од дома со знамиња а шпанците ми се најодвратната репрезентација после ланското финале.Мене сите мисли ми се кон европското во кошарка, не ме пали пријателски натпревар, со сите скандали и се што се случи.
Не си возбуден оти така ти сакаш... на стадион не одиш оти не беше тука и немаш карта... Мене ме пали секој меч на Македонија, без разлика дали е Андора, Естонија, Холандија или Шпанија... не ми се битни скандалите, скандали се случувале и ќе се случуваат... за Македонија се навива со душа!!! :)

novstofar

Makedonec vo dusata
Член од
5 август 2009
Мислења
116
Поени од реакции
0
не е лош само зависи точно кај седиш оти има и 5-ти блок иде нешто каа зад голот за тоа е битно кој ред си и кое столче мислам дека до 26 столче има убав поглед а после иде некако каа зад гол

Епа 29 столче сум,али нема веза важно да се гледа Македонија-Шпанија тоа кај ке седиш е најмал проблем.

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
На која ТВ има пренос?

Член од
24 декември 2007
Мислења
178
Поени од реакции
5

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
http://arsenalmacedonia.blogspot.com/2009/08/aleksandar-palas-part-2-sliki.html

Со Логикс се сликавме со повеќето од репрезентативците ! А највеќе ми праи мерак тоа што се сликавме со Фабрегас! :arsenal:

Колку ти љубоморам немаш поима:lut:

Животна желба ке ми стане да се сликам со Торес:pos:

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Торес женчето ко му рипнаа 20 женски немаше шанса... кој го ебе =)

Инаку уште се тука, каде би биле . Кога си отидов од Палас пред саат време јадеа, сега се низ Хотелот =) Нај шема е Пике . :))

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Нерешено. Пријателска е... нова трибина... Никола Гуевски... Македонија... кладилници...

Член од
24 декември 2007
Мислења
178
Поени од реакции
5
Торес женчето ко му рипнаа 20 женски немаше шанса... кој го ебе =)

Инаку уште се тука, каде би биле . Кога си отидов од Палас пред саат време јадеа, сега се низ Хотелот =) Нај шема е Пике . :))
ok fala moze da otidam sega da vidam ako ne me zamaraat osven policajcive :tapp:

П

Паган-др

Гостин
Слушав на вести за вечер за натпреварот ќе се блокираат некои улици. Дали се мисли само на тие околу градски стално што се блокирани или + некои други?
п.с.Градски ќе грми. :oeoeoe::хура:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom