Македонија VS Шпанија

• Креатор на темата Креатор на темата Macedonia>>Europe
  • Време на започнување Време на започнување

Тип

• Македонија победник

Гласови: 207 43,7%
  • Шпанија победник

Гласови: 138 29,1%
  • Нерешено

Гласови: 129 27,2%

• Вкупно гласачи
    474
Статус
Затворена за нови мислења.
Да му мавнеше Наумоски на Попов шлаканица,дефинитивно ќе имаше и обратна,ама вака Попов си го изеде и си знај дека не можи да му врати на Седлоски

Се на се Отказ за Седлоски и утре да не го видам во прва постава,камоли капитен да биде

Дај боже да му е последен меч на Седловски утре... затоа што Васовски се опорави и изигра цел меч за Ајнтрахт... Сите можиме да видиме дека Седловски е немоќен во дуелите со противничките играчи, го поминуваат како брз воз а тој како пензионер трча позади нив. Ова е срамотно... Мислам дека треба да ги суспендираат овие играчи и воопшто да не бидат повикани повеќе за репрезентација. Ебате капитенот, ќе дели шамари поради една мочана серва... а ние овде ќе губиме нерви поради такви дебили на кои очигледно к*р не ги боли за Македонија.

Попов не е крив во никој случај..

Ќе му ја изнебам мајката утре на тоа копилето Седловски, не ми се верува еј кое право си го дава...:tapp::tapp:И да е крив, и да е прав тоа несмее да се деси бе ШАМАР да мава на друг играч ц.ц.ц.ц не ми се верува.

Попов не е крив во никој случај..
Не е воопшто крив... а Седловски и Наумовски, немам зборови, посебно Наумовски, трчаше како петел, го мислев за голем патриот, ебате патриотот, нека си оди да игра за Партизан пи*ка му матер :tapp:

си го повлекувам гласот за Македонија дека ќе победи

Овие играчи со задоволсто би ги гледал како се декласирани
Од видеово многу сум револтиран

Ви давам 200 евра, и да не сте пишувале повеќе на темата. :vozbud:

Каква е улогата на Наумовски во фркава?

Зошто ќе биде интересно, има посебна тема тука за шлаканицатаhttp://forum.kajgana.com/showthread.php?t=42585 :)

На оваа тема останува да се дискутира за натпреварот, влезниците и стадионот.
На темата за Седлоски и Попов, се дискутира за причините и исходот.

Има нова тема за овој скандал, таму префрлете ја стриктно само оваа дискусија, калакурница иначе ке е темава, те за картите, те за мечот, уште ова фалеше тука .

едит : Eјсид ме претркал . :)

Значи утакмицава со Шпанија стана резилаана. Сега и со Андора да сакаме да организираме пријателска нема да дојдат пошто ќе видат какви сме и што се ни се случуваше пред и околу натпреварот. :nesum:

Во спортот дисциплината е на прво место, така да сега отказ од репрезентација му е неопходен.

Уште една работа што ќе ме нервира на утакмицава.Дека ќе има луге што првпат идат на утакмица и ќе се прават вистински навивачи.Ако више идат утре нека продолжат да одат понатаму а не само да ги гледаат шпанците и да не одат на 5 години еднаш на стадион поарно нека си седат дома:tv: да отстапат место на вистинските навијачи

последниве неколку години на 90 посто од утакмиците дома имам идено,, а за утакмицава со шпанија пола идат за да ги видат торес виља касиљас и компанија и сеа нема карти за тие шо ја сакаат МАКЕДОНИЈА

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom