има заштита од горе некаквааа, има курови многу испушено во УЕФА горее штом толку го штитатАма чекај, мене уште не ми е јасно како не може да го симнат Хари од ФФМ сеуште.
Толку е мастермајнд човеков? Или сите други се идиоти во македонскиот фудбал?
Vaka pretsedatelot na FFM se odbira so glasovite na opstinskite sojuzi. Sekoj opstinski sojuz si ima svoi delegati pa glasot opstinskiot sojuz go dava na onoj sto ke go izglasaat negovite delegati. Normalno mnoooooooooooooogu od delegatite se lugje na hari (koj bratucet koj slicno nesto) i lugje kako Bungurov posle toj eden Albanec sto e od disciplinskata komisija (ne mi teknuva kako se vika) koi so hari si razmenuvaat uslugi, pa taka toj ima del od opstinskite sojuzi na svoja strana. I sega doagja toa najsmesnoto CIRKUZOT. Treba da se odrzi sobranie na delegati vo opstinite koi se protiv hari. I se desava slednoto: (posto site znaat koj za kogo e) hari go zakazuva sobranieto na edno mesto ( a na tie sto se protiv nego na druga lokacija). I normalno toj gi dobiva 100% od glasovite od opstinskiot sojuz, i pritoa ovie sostanoci se odrzuvaat po birtii i selski kafani kako sto bese slucajot so kafanata vo Josifovo prolepsko. ETE TAKA RABOTI NASIOT MIL HARI!!!!!!Ама чекај, мене уште не ми е јасно како не може да го симнат Хари од ФФМ сеуште.
Не бе, има многу пари, и кога ќе дојде време да се бира нов прецедник поминува по сите општински и на делегатите им дава по некоја пара, и ове продадени душички гласаат за него.Ама чекај, мене уште не ми е јасно како не може да го симнат Хари од ФФМ сеуште.
На Алфа вестите кажаа, а исто и во извештајот од А1 на сајтот прочитав.Од каде е оваа информација?
карти за продажба ќе нема само ќе се заменуваата дали ке има во продажба нови карти или само ке се заменуват ?
Па нели на тие што имаат вишок карти ќе им врателе само по три а др ќе ги задржувале и ваљда после ќе ги продаваат ???карти за продажба ќе нема само ќе се заменуваат
Ќе се повлечат картите ....Дополнително ќе бидат изработени влезници со нумерација и соодветна заштита за сите оние кои веќе имаат набавено влезница и ќе може да ја заменат на местото каде што истата е купена. тукаНа Алфа вестите кажаа, а исто и во извештајот од А1 на сајтот прочитав.
Имаш погоре пишуваше некој. Го уриваа ама од УЕФА му го спасија г'зот, пошто ни се заканија дека ќе не казнат со суспензија. УЕФА пак покажува дека е во добри односи, денес на прашање од Канал 5 се изјасниле за ненадлежни за ситуацијава пошто бил пријателски натпревар. Но Канал 5 најави дека од ФИФА се заинтересирани да ја испитаат ситуацијата со продажбата на картите.А добро неможе некако владава да го урне Хари, или и со Грујо има врски педеров? После овој скандал срамно е да остане на чело на ФФМ. :nerv: