Македонија VS Шпанија

Тип

• Македонија победник

Гласови: 207 43,7%
  • Шпанија победник

Гласови: 138 29,1%
  • Нерешено

Гласови: 129 27,2%

• Вкупно гласачи
    474
Статус
Затворена за нови мислења.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.225
Поени од реакции
34.518
Ама чекај, мене уште не ми е јасно како не може да го симнат Хари од ФФМ сеуште.
Толку е мастермајнд човеков? Или сите други се идиоти во македонскиот фудбал?

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.858
Поени од реакции
5.709
Ама чекај, мене уште не ми е јасно како не може да го симнат Хари од ФФМ сеуште.
има заштита од горе некаквааа, има курови многу испушено во УЕФА горее штом толку го штитат :toe:

KINDER

Манчестеристратор
Член од
28 јануари 2007
Мислења
2.434
Поени од реакции
45
долги корени пуштил.

bama

† Револуционер †
Член од
1 февруари 2007
Мислења
2.040
Поени од реакции
362
а дали ке има во продажба нови карти или само ке се заменуват ?

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.076
Поени од реакции
74.811
Vaka pretsedatelot na FFM se odbira so glasovite na opstinskite sojuzi. Sekoj opstinski sojuz si ima svoi delegati pa glasot opstinskiot sojuz go dava na onoj sto ke go izglasaat negovite delegati. Normalno mnoooooooooooooogu od delegatite se lugje na hari (koj bratucet koj slicno nesto) i lugje kako Bungurov posle toj eden Albanec sto e od disciplinskata komisija (ne mi teknuva kako se vika) koi so hari si razmenuvaat uslugi, pa taka toj ima del od opstinskite sojuzi na svoja strana. I sega doagja toa najsmesnoto CIRKUZOT. Treba da se odrzi sobranie na delegati vo opstinite koi se protiv hari. I se desava slednoto: (posto site znaat koj za kogo e) hari go zakazuva sobranieto na edno mesto ( a na tie sto se protiv nego na druga lokacija). I normalno toj gi dobiva 100% od glasovite od opstinskiot sojuz, i pritoa ovie sostanoci se odrzuvaat po birtii i selski kafani kako sto bese slucajot so kafanata vo Josifovo prolepsko. ETE TAKA RABOTI NASIOT MIL HARI!!!!!!

ilija^veles

Nick Sloter
Член од
19 февруари 2009
Мислења
1.050
Поени од реакции
41
Не бе, има многу пари, и кога ќе дојде време да се бира нов прецедник поминува по сите општински и на делегатите им дава по некоја пара, и ове продадени душички гласаат за него.
А тоа дека има заштита од горе вистина видете само емил кога сакаше да го симне, одма од уефа рекоа да не се меша владата оти ќе ја санкционираат репрезентацијата(јас мислам дека ќе беше подобро да не санкционираат отколку вака никаков напредок да се нема во фудбалот,2 или 3 години санкција до сега ќе беше помината,и сега ќе можевме да играме само што некои работи во фудбалот ќе беа променети).

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.655
Поени од реакции
59.655
Ај кажете дали не е срамота на натпревар со Европски првак вака да се продаваат влезници:

Сликите кажуваат 1000 зборови. Не ни треба коментар. ФФМ е срам за сите нас!

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
А има нешто врска овој број на картата што го имам со тој на картата што треба да ми ја дадат ?

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
На Алфа вестите кажаа, а исто и во извештајот од А1 на сајтот прочитав.
Ќе се повлечат картите ....Дополнително ќе бидат изработени влезници со нумерација и соодветна заштита за сите оние кои веќе имаат набавено влезница и ќе може да ја заменат на местото каде што истата е купена. тука

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
А добро неможе некако владава да го урне Хари, или и со Грујо има врски педеров? После овој скандал срамно е да остане на чело на ФФМ. :nerv:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.655
Поени од реакции
59.655
А добро неможе некако владава да го урне Хари, или и со Грујо има врски педеров? После овој скандал срамно е да остане на чело на ФФМ. :nerv:
Имаш погоре пишуваше некој. Го уриваа ама од УЕФА му го спасија г'зот, пошто ни се заканија дека ќе не казнат со суспензија. УЕФА пак покажува дека е во добри односи, денес на прашање од Канал 5 се изјасниле за ненадлежни за ситуацијава пошто бил пријателски натпревар. Но Канал 5 најави дека од ФИФА се заинтересирани да ја испитаат ситуацијата со продажбата на картите.

Исто најдена е поголема количина пари во фиоката на генералниот секретар на ФФМ денес при претресот. Шиткано малце под маса.

Како и да е, некој мора да му стави крај на ова...

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.359
Поени од реакции
701
Значи тенеќина невидени се во ффм...

Јас некни пропатував 200 км да купам влезници од билетара на стадион!

Сеа пак треба да одам 200мк , да ги заменам ...и потоа уште толку за да дојдам на натпревар...

Е стварно требаше поинаку да се реши во однос на луѓето од внатрешноста!

Мора да се покрени ова прашање!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom