Македонија VS Шпанија

• Креатор на темата Креатор на темата Macedonia>>Europe
  • Време на започнување Време на започнување

Тип

• Македонија победник

Гласови: 207 43,7%
  • Шпанија победник

Гласови: 138 29,1%
  • Нерешено

Гласови: 129 27,2%

• Вкупно гласачи
    474
Статус
Затворена за нови мислења.
Sto se vrtat spekulacii i jas sto imam doznaeno e toa deka za jug pusteni se 80% od kartite a od sever se pusteni 60% od kartite odnosno procentite sto nedostasuvaat se razdadeni po firmi, megutoa ne mi se veruva kako moze za 1 den pri narod na odmori na vikendi i slicno da se rasprodadat 15000 karti?????

Луге да ви објаснам поубаво не се сите карти пуштени во продазба тука само 60 посто тоа ви е отприлика 15 000 билети и се продаваа пред билетарите кај стадионот,а останатите карти се дадени по фирми и разни глупости и во другите градови нормално едно 5000 билети сигурно така да 20 000 билети се купени од навивачи коа ги купиле по 200 ден како и ја што сум а др билети со не се продаваат се купени од некој што ке ги препродава пред стадион а ке ги има накај 5000 билети.Друго нз како да ви помогнам освен да се казнат тие препродавачи и да ги вратат карите. И второ да казам секој со ке отишол првиот ден тоа бесе 31 јули ке имал карта сеа зс тогас немасе гузва и никакви глупости поз

Момци сега си идам од одмор.Ај ако може некој да ми каже дали има сеуште карти и каде?Фала

Момци сега си идам од одмор.Ај ако може некој да ми каже дали има сеуште карти и каде?Фала

Нема брат. Се е распродадено. Чудно како можело за толку брзо време, толку карти. Единствено сега да најдеш преку препродавачи да си купиш. Или како што читав некаде, оди во СП Маркет, направи промет над 2000, и ти давале гратис карта.

Нема брат. Се е распродадено. Чудно како можело за толку брзо време, толку карти. Единствено сега да најдеш преку препродавачи да си купиш. Или како што читав некаде, оди во СП Маркет, направи промет над 2000, и ти давале гратис карта.
Епа ете кај се картите. И зашто да неможе да се продадат 15000 карти за 2 дена? Во Скопје барем имаше повеќе шалтери и затоа не се осеќаше гужва и плус ете препродавачи викаат купувале по 1000 карти и тоа е.

Sto se vrtat spekulacii i jas sto imam doznaeno e toa deka za jug pusteni se 80% od kartite a od sever se pusteni 60% od kartite odnosno procentite sto nedostasuvaat se razdadeni po firmi, megutoa ne mi se veruva kako moze za 1 den pri narod na odmori na vikendi i slicno da se rasprodadat 15000 karti?????

Абе човек Шпанија игра распродадени се знаеа луѓето уште од претходно тие што биле на одмор сигурно оставиле некој да им земе така оди тоа.
Инаку за север пуштени беа многу помалце од 60% јас би рекол макс 4000 другите отидоа по спонзори.

Абе човек Шпанија игра распродадени се знаеа луѓето уште од претходно тие што биле на одмор сигурно оставиле некој да им земе така оди тоа.
Инаку за север пуштени беа многу помалце од 60% јас би рекол макс 4000 другите отидоа по спонзори.

Па кој кур оти Шпанија игра,ебаве шминкерите...да не идам случајно ради Шпанија !!!
Затоа на 12-ти 75% ќе бидат шминкери!

п.с @Junkie ова општо се однесува на сите,не лично кон тебе !

и дополнитална информација значи ако може сеа да се најде карта тоа би било за запад пошо исток била резервирана за работниците од Бетон шо ја градеа трибината

и дополнитална информација значи ако може сеа да се најде карта тоа би било за запад пошо исток била резервирана за работниците од Бетон шо ја градеа трибината

Го градеа Север а за награда ќе ги тупнат на Исток а? Што ти се вика правичност :)

Барем на Јужна да ги ставеа, да ја гледаат Северната поубаво.

Во секој случај, благодарност до луѓето од мене како навивач кој дремел и ќе дреме на стадион во иднина. Не е лесно толку мака за тие бедни плати. Дури и еден човечки живот се загуби. Заслужуваат да бидат дел од спектаклот со Шпанија.

Абе кој нема карта ке си купи поскапо тој ден коа ке играат на 12 пред стадион сигурно ке има луге кој се од корист да карат пари и ке препродаваат ако не ги фати полицијата а за тие што зеле сеа се глеаме на стадион ја убаво реков брзо ке се продадат и си отидов првиот ден си земав ни чекав ни ништо. И другпат ффм да знаат што прават да немозе човек да земе повеке од 3 карти а не вака некој зима 1000 кари и ке ги препродава тоа ти е таква дрзава имаме

Да тибам државата, неможат еден стадион од 80.000 да изградат. Срамно е најголемиот стадион да има капацитет само од 30.000.

А и тие од ФФМ МАФИОЗИ МАФИОЗИ. Сакат да ги привлечат фудбалските фанови низ терените, а парите ги дават на шминкери како што кажа фаланга, што првпат ќе одат на стадион на 12ти.

ДОЛУ ХАРИ МАЈМУНСКО КОПИЉЕ !!!!!

Да тибам државата, неможат еден стадион од 80.000 да изградат. Срамно е најголемиот стадион да има капацитет само од 30.000.

А и тие од ФФМ МАФИОЗИ МАФИОЗИ. Сакат да ги привлечат фудбалските фанови низ терените, а парите ги дават на шминкери како што кажа фаланга, што првпат ќе одат на стадион на 12ти.

ДОЛУ ХАРИ МАЈМУНСКО КОПИЉЕ !!!!!

ти нормален си? за нас стадион од 18.000 е многу а ти сакаш Камп Ноу да градиме!? па кога ќе се наполни тој стадион? освен еднаш во 4 години кога ќе гостува некоја јака репрезентација... да не се наполни случајно на натпреварите на Вардар и Работнички? или пак на натпреварите на Македонија со Исланд и Малта?

Мање битно, секоја држава треба да има по еден ваков стадион за вакви настани како што ќе биде на 12ти.

Епа еве имаме, смешно е да бараш стадион од 80к на толку малце народ. Добро што и овој го направија.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom