Македонија VS Шпанија

• Креатор на темата Креатор на темата Macedonia>>Europe
  • Време на започнување Време на започнување

Тип

• Македонија победник

Гласови: 207 43,7%
  • Шпанија победник

Гласови: 138 29,1%
  • Нерешено

Гласови: 129 27,2%

• Вкупно гласачи
    474
Статус
Затворена за нови мислења.
Продажбата на влезниците за средбата со Шпанија стартува в петок 29.7.2009

Сите љубители на фудбалот кои сакаат на лице место да го видат европскиот првак Шпанија , влезници за пријателскиот натпревар кој ќе се одигра во Скопје на 12.Август со поч. во 22ч. ќе можат да купат на билетарниците на Националната Арена Филип Втори и тоа од петок(31.Јули). Билетарниците ќе бидат отворени во 08ч.наутро.
Влезници ќе се продаваат и во следните градови: Битола, Прилеп, Струмица, Штип, Кочани, Кавадарци, Велес, Охрид, Тетово и Неготино.
Во овие градови со одредени количини на влезници ќе бидат задолжени Општинските Фудбалски Сојузи и истите преку локалните медиуми ќе ги информираат заинтересираните на кој начин и каде ќе можат да се набават влезници.
Цената на влезниците за Јужната и Северната трибина изнесува 200 денари.:vozbud:

Извор : http://www.ffm.com.mk/mak/vest.asp?id=2387

:oeoeoe:
како бе петок 29,денеска сме 29ти,31 ваљда мислиш:vozbud:
ја мислам уше прв ден ќе се распродадат тоа картите:pos:

Картите ќе се даваат на лица само со лични карти, имам роднини вработени на стадион и така им кажале од федерација...

Во Скопје не верувам дека одма ќе се распродадат со оглед на тоа што многу Скопјани се моментално на одмор, а и ова времево не им е баш популарно, осум сабајле :pos: Од толку рано ќе бидат само оние запалени фанови на Македонија, како и на Шпанија... Со оглед на тоа што јас сум запален по тие првите... едвај чекам да дојде осум саат во петок :pos:

Картите ќе се даваат на лица само со лични карти, имам роднини вработени на стадион и така им кажале од федерација...
И што имаат врска личните карти??? :raz:

Колку убаво изгледа... а кога ќе биде целосно готов :vozbud:

5ma4ph.png

11cbmrq.png

Колку убаво изгледа... а кога ќе биде целосно готов :vozbud:

5ma4ph.png

11cbmrq.png

Порано на панорамските слики бевме навикнати само на еден лак од покрив, сега се дури 2. :)
Уште да се поврзат исток и запад, после на панорамите стадионот ќе биде еден од најзабележителните објекти. :)

А до кога ќе бидат отворени билетарниците ?

А до кога ќе бидат отворени билетарниците ?

Додека не се распродадат картите... Веројатно уште првиот ден ќе се случи тоа. :)

Бај д веј, вчера на А1 Вести пак лупнаа зелени дека картите веќе се во продажба.

Додека не се распродадат картите... Веројатно уште првиот ден ќе се случи тоа. :)

Бај д веј, вчера на А1 Вести пак лупнаа зелени дека картите веќе се во продажба.
Мислев до колку им е работно време во текот на денот. Не верувам да се продадат сите првиот ден, ни пола нема да се продадат. Скоро сите се по одмори.

Да не има ограничување колку билети може да купи еден човек?
Дека вакво нешто постоеше на Македонија-Англија, имаше божем ограничување на бројот на купени билети(2 ли 3 не знам точно). А и тогаш важеше правилото за купување со лични карти, ама сепак за пари се работи па правеа отстапки.
Не сум во Скопје во петок, ама затоа задолжив точно во 8 да ми се купат билети. :)

Имаше ограничување на билетите за Македонија-Шкотска, по два билети со лична карта за да се спречи препродажба поради тоа што многу Шкотски навивачи беа спремни да дадат многу пари за да одат на мечот. Се надевам дека ќе нема ограничување за овој меч :raz:

абе ај нека не мрчат сеа лицни карти ко бозем ова е за европско или светско првенство

абе ај нека не мрчат сеа лицни карти ко бозем ова е за европско или светско првенство

ФИФА И УЕФА како свират,ние така играме...Тоа е...:smir:

Секаде е така...

како бе петок 29,денеска сме 29ти,31 ваљда мислиш:vozbud:
ја мислам уше прв ден ќе се распродадат тоа картите:pos:
Тоа е датата од објавената вест од изворот на информацијата-значи вчера 29-ти :), не за пуштањето на билетите во продажба. Изгледа збунувачки, и мене ме побрка :)

Ќе има гужвање уште од сабајле буткање ќе видам ја од сојузот ако можам да земам подобро.

Хехех,ќе биде држ недај.:salut:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom