Македонија VS Шпанија

• Креатор на темата Креатор на темата Macedonia>>Europe
  • Време на започнување Време на започнување

Тип

• Македонија победник

Гласови: 207 43,7%
  • Шпанија победник

Гласови: 138 29,1%
  • Нерешено

Гласови: 129 27,2%

• Вкупно гласачи
    474
Статус
Затворена за нови мислења.
едно прашање-каде ќе се продаваат картите низ македонија т-мобиле,космофон?

Знае некој дали ќе бидат пуштени карти во продажба низ цела Македонија или ќе бидат пуштени само во Скопје !? Од Кавадарци доаѓаме со сигурност:vozbud:...
Ајде некој ако знае нека ме цитира :)

Ќе има супер атмосфера но искрено не очекувам многу од нашата репрезентација. Исто сметам дека Шпанциве ќе се чуваат и нема да форсираат но сепак на крај минимално ќе победат.
Во секој случај ќе има спектакл.

Знае некој дали се продаваат карти во Гостивар???
И каде ?? Поздрав...:wink:

Утре идам во Скопје.Кај можам да најдам карти?

Ќе има супер атмосфера но искрено не очекувам многу од нашата репрезентација. Исто сметам дека Шпанциве ќе се чуваат и нема да форсираат но сепак на крај минимално ќе победат.
Во секој случај ќе има спектакл.

Кој спекатакал кога на стадион све сељачишта ќе има зашто картата е евтина и сељаци од по селата све ќе дојдат и ќе не престават во сељачко светло пред европа и шпанија која е кралска земја и на високо ниво.

Утре идам во Скопје.Кај можам да најдам карти?

утре нигде нема да најдеш карти :smir: после 1 август ќе ги пуштат во продажба :salut:

Знае некој дали ќе бидат пуштени карти во продажба низ цела Македонија или ќе бидат пуштени само во Скопје !? Од Кавадарци доаѓаме со сигурност:vozbud:...
Ајде некој ако знае нека ме цитира :)

врати се назад неколку страни мислам дека пишуваше каде ќе има карти :smir:

Кој спекатакал кога на стадион све сељачишта ќе има зашто картата е евтина и сељаци од по селата све ќе дојдат и ќе не престават во сељачко светло пред европа и шпанија која е кралска земја и на високо ниво.
zote не ми е јасно шо сакаш да казиш дека не е во ред што картата за прв пат е толку мала овие од ффм не мозам да ги смислам ама за ова се за секоја пофалба по првпат во нрколкуте години а тоа сељаци ќе оделе на утакмица тој што ја сака МАКЕДОНИЈА ќе оди па крај краева вие градските купетеги сите карти и нема да има сељаци незнам не мозам да те сфатам што сакаш да казеш дека нема да има атмосфера стафарно не знам што ти е муабетот :toe:

Е аман бе кога е скапа картата НЕЧИНИ,сеа евтина е пак НЕЧИНИ:tapp:

мора да дојдат во прв состав, должност е тоа на некој начин. 8-9 првотимци МИНИМУМ би требало да има.
како и да е, одиме на север!

дајте ве молам не ја сипете темава со караници. еднаш се случува нешто добро во македонија а ние веднаш го обвинуваме или пак мешаме политики

Абе остајте го Зоте, откоа сум на форумов увек се*е. Не за џабе има нарушена репутација!

Секој пост ти е контра...не мислим да се расправам ама стварно ако не ти чини немора да идеш. Висока цена - ФФМ ПЕДЕРИ, НЕ ЧИНИ! Ниска цена - СЕЉАЧИШТА ЌЕ ДОЈДАТ, НЕ ЧИНИ! Аман!!

а да гледам тие што се од центарот цело време ја пуне јужна до крај :jaj: а баш ме интересира ако ставеа карта од 2000 денари што ќе речеше тогаш:nenene: а ако не ти се свиѓа тоа кој ќе доаѓа на стадионот седи си дома и гледај утакмица на :tv:

:toe:
:salut:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom