Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
па искрено сите признајте идете зс доага спанија затоа и ке биде пун стадион зс доага јака репрезентација и нека дојдат со прв состав тоа е убаво да ги видиме зведите како играат фудбал ај валда нема да играат најдобро па да не засрамат поз
Epa toa ti e be znaci ti ides da gi gledas Spanija !!брат не ме сфати друго е на тв а овааа ке ја гледас во зиво на стадион ако идес мислам финтата е да идес да видис атносфера сепак европски прваци се и со е 200 денари за спанија во зиво да ја гледас ке се чудис коа ке видис од балканот од сите земји коа ке дојдат за спанија тогас ке збориме
Epa toa ti e be znaci ti ides da gi gledas Spanija !!
edna moja preporaka-obleci spanski dres i kupi sal bar da se znae deka ke imame gostinski navivaci !
напред напред шпанија :pos2: побројни ке бидиме од домашните навивачи хахаха
btw кајма од шпанија шалој да се купат?
Eh vaka da se karavte za karti za makedonsko prvenstvo, a ne samo reprezentacija koga igra site ste navivaci:kesa:![]()
јас лично до негде се заебавам со постот само ја кажвам реалноста пошто 90% од тие шо ке одат на стадион се со вакво мислење како шо напишав погоре иначе немам некој симпатии кон шпанците ама вакво нешто не се пропушта поради поволните цени не можи сите шо не се од скопје да присуствуват на секоја утакмица на репрезентацијата оти сепак претставува и голем трошок за наши услови па да речите дека за со сите репрезентаци сме оделе па сеа уште да дојдиме до карти:wink: