Кој мрзи политика нека стави цртка овде /

• Креатор на темата Креатор на темата Mad Maxx
  • Време на започнување Време на започнување

Знаеш веќе...

• Вкупно гласачи
    26

Mad Maxx

SSG3000
Член од
4 мај 2005
Мислења
1.235
Поени од реакции
64
Алоооо!
Мрзам реклами,мрзам дување у уво,не џвакам катран,аман!
Дилетанти и надри-лекари.Неќу ни да ги гледам ни да ги слушам додека не сменат лента.Уствари јебеш лента,треба комплетен систем да се смени со сите пропратни елементи.
Со што сум заслужил ја како политички незаинтересирана персона да бидам оптеретен на секој чекор од нечии илузии и влажни соништа?
Кај и да се заврти човек нема промашај,место фини жени на скоро сите реклами се нашиве лепотани.Труење на ниво.
Бегање нема ама барем може да се пцуе.
За фрикови од "Вести и Политика" забранет пристап.Ова е само за луѓе на кои им е преку она од све што така нареченава политика репрезентира.

/

<forum.kajgana.com>

Пораката е прекратка. Ве молиме зголемете ја пораката на 4 карактери (букви).

Важи.

Хаха, колку те подржувам. Димензионирајте си ги пречекорувањата, луѓе!
Препукавајте се до безкрај во темата наменета за тоа. Во политика подфорумот.
Но преминувате во секој подфроум. Чек дис аут, хумор.. come on.
Tруењето на секоја тема со политика е факт. На човек да не му се иде да прочите нешто.
Стално политика. Ама ајде, избори бла бла таква еуфорија владее. Ама сепак треба да се контролирате.

:salut:

и од мене една /

Веќе преку глава ми е од политичкиве расправии на сите форуми, уствари не сум влегла во играчница да видам дали има и таму xD
Секоја (не)интересна тема на крај завршува со политичко препукување. Како што кажаа погоре, за џабе нема форум за политика.

Отворете си група, за вакво постбилдање со цртиичка, зборче, потврда/негација, смајли има милион други теми. На сите ни е преку глава од политика, па затоа секој треба сам да си најде начин да го заобиколи овој проблем(ионака нема начин да се реши). Јас го средив со апстиненција од форум и од мак медиумите, а вие послушајте го мојот совет или снајдете се сами.

Игнорирајте ги македонските медиуми, сигурно ќе поживеете подолго. Јас знам дека ќе живеам две недели подолго од некои од вас. :)

/ и од мене....мразам политика мразам политичари...

Немам упалено телевизија у последниве неколку недели баш поради политикава. Да им ебем матер xD

/...последниве 2 недели кај и да пуштиш само политичари гледаш ми се смачи веќе од нив...

јас сакам политика до некаде и просто обожувам да ги реметам ова попалениве за политика, ама ги мрзам Сите македонски политички партии, политичари, партиски војници, пиони, потрчковци и се што е поврзано со македонска политичка сцена :vozbud:
еве од мене не една три цртки ///

/ ако кретенот иванов стане претседател....незнам шо ке напраам!!!! нервоза до даска,али кој го брига за мене, факултетски кремец ке води армија ејјјј алооО!!!!!

Ма све по списон на целиот дневен распоред.Не сакам да ме замараат бре!!!
Политиката е курва,така?Зошто е тоа така?
Затоа што политичарите ке кажат све што сакаш за одредена сума на пари или ке направат све што ти сакаш за некоја материјална поткрепа.
Не сакам да ги гледам бре!

/me hate politics...

Едвај чекам да завршат изборите па да се вратиме на нормалниот живот без досадување од политичарите и нивните обожаватели.

Која иронија. На првава страна од темава се разврза подобра дискусија него на тема кај што се очекува.
Ај и од мене да не останам покусо. /

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
/

Мразам политика ама у неделата ми беа интересни кога се препукуваа. Баш ми беше интересно да слушам неколку будали како се караат цело време. Ама во целост МРАЗАМ ПОЛИТИКА

а да ставите една анкета...вака за џабе мислења ви се бројат...:vozbud:и за мене едно иако не ми значи ништо...ама не ставам цртка

а да ставите една анкета...вака за џабе мислења ви се бројат...:vozbud:и за мене едно иако не ми значи ништо...ама не ставам цртка

Ова не е јавна анкета,ова не е гласачко ливче несреќо.
Ова е место за луѓе на кои им е преку глава од политика.

Ова не е јавна анкета,ова не е гласачко ливче несреќо.
Ова е место за луѓе на кои им е преку глава од политика.

И за да не е сувопарно, еве ви цртки од мене за сите: /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
//////////////////////////////////////////////////////////

Сеа може и лаф муабет да се скрши по темата. Знајш шо Макс, ти си повозрасен...мака ми е шо еве јас на мои 23, но и многу помали клинци наместо примарно да се опседнуваат со проблематиката која риба ќе ја збарат вечер и сите регуларни ствари кои следат со годините, се преоптоваруваат со политика, нешто шо далеку повозрасни во покултурни земји не го практикуваат.

Колку ќе ни треба да пораснеме, да го ебам...како земја мислам, да созрееме, да научиме пар работи...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom