Кој мрзи политика нека стави цртка овде /

• Креатор на темата Креатор на темата Mad Maxx
  • Време на започнување Време на започнување

Знаеш веќе...

• Вкупно гласачи
    26
Ооооооо ме врти коленооооо, ночва че е влажно до умерено... ааааајде биди шечерче, па и да ни заврне чадор имаме.

У оваа пригода би сакал да го поздравам Макс и да ги обавестам сите следбеници на кампањата, како и задужените за Чаруење гласови дека мојот телевизор прегоре, пари за весници неам, а антената на радиото ми ја изеде кучето. Од форумот политика сум баниран заради јавно изразуење незадоволство од партијата на кафеавите марсовци па че ги замолам сите оние кои имаат да ми укажат за вредноста на некој од кандидатите да ми пишат на профил. Фала бачковци.

/

/

Мислам дека нема така лесно да се ослободиме до 5-ти Април, хаос е и како што кажа макс погоре, место да има убајни по билбордине, саде хорор профили...

//////////////////////
Сите исти слепци се и не гледаат за народот гледаат само за себе.

зошто кретен, Фрчковски да не е подобар, најдобро ке биде ако стане претседател
Камо бе цртка пред постот? :vozbud:
// Еве од мене, ја не знам, сам бил на подрум за време на кампању.

/
Преку глава ми е дојдено од овие рекламиве. Сите гледаат кој од кој попаметни да испаднат и кој појќе пари да потроши на реклами, ова ќе напраеле,она ќе напраеле,а кога ќе дојдат на власт нигде ги нема.

/// (/)
Мислам дека математичкиот израз јасно ги казува моите чувства спрема политика во нашата Македонија.

Паа.. седум.

Упс, грешка тема. :uvo:

Ако е во чек дис аут не значи дека е играчница. Не значи дека неможе да се води дискусија на повисоко ниво на комуникација, за разменување ставови.
/ - претставува само уште еден поддржувач.

И за да не е сувопарно, еве ви цртки од мене за сите: /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
//////////////////////////////////////////////////////////

Сеа може и лаф муабет да се скрши по темата. Знајш шо Макс, ти си повозрасен...мака ми е шо еве јас на мои 23, но и многу помали клинци наместо примарно да се опседнуваат со проблематиката која риба ќе ја збарат вечер и сите регуларни ствари кои следат со годините, се преоптоваруваат со политика, нешто шо далеку повозрасни во покултурни земји не го практикуваат.

Колку ќе ни треба да пораснеме, да го ебам...како земја мислам, да созрееме, да научиме пар работи...

зошто кретен, Фрчковски да не е подобар, најдобро ке биде ако стане претседател

Дечкото на пример, Џонсон, е идиот. Битно да напише нешто партиски ориентирано.
Иако го просветлија неколку постови над него за што се работи темава.

////// 6 цртички против политиката, 6 цртички за типките што ќе ги легнам следнава недела! Замарајте се со пичина годи на здравјето а и тука нема никаква политика, јебеш - бегаш!

////// 6 цртички против политиката, 6 цртички за типките што ќе ги легнам следнава недела! Замарајте се со пичина годи на здравјето а и тука нема никаква политика, јебеш - бегаш!

Тачно... и да имаат политичарите доба пичина, не сакаме да ја знаеме. Ама ако имаат пичина за даање, онда сме заинтересирани. Јес да крвта нема да ни иде у уши за да слушаме, али... ма пичина. :sekss: :)

\\\\\\\\\ Нешто поразлично од другите, :) Што значи не ја мразам политиката, нема зашто да ја мразам.

/

Мразам политика...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom