Саботата зедов Нокиа 5800 oд Импулс (ONE) и го платив 14990 ден. Таа е цената за припејд. Во постпејд ти е 10490.200 нов, околу 110-120 половен
Мене ми трае најмалце 2-3 дена со нормална употреба, не многу слушање музика и гледање клипчиња чат пат и по малце сурфање на wifi. Обично ако не го замарам (значи скоро ич слушање музика и гледање клипови), само повици и малце интернет на wifi ми има траено по 4-5 дена.Да ве прашам за телефонов, колку време ви трае батеријата во 3G режим? Мене во нормален режим (неоптоварен од слушање многу музика и многу зборување) ми трае најсила 3 дена. Толку ли е максимумот!?
Закачи се на интернет преку телефонот и отвори Ovistore имаш таму доста безплатни програми, игри и слични глупости кои што не ти бараат шифри и сл.и мене ми се дешава истово. го однесов пред некое време на сервис да ми упдејтуваат софтвер зашо ми рекоа ако го праам тоа сам, ке ја изгубам гаранцијата, и од тогаш ми се нема повторено.
--- надополнето ---
дај препорачајте некои програми за телефонов, а и по можност од кај да најдам шифри за активирање на истите
I jas toa zabelezav Brzo se polniА дали телефонот ви се полни за 2 часа? И дали е нормално за толку кратко време да се наполни?
Кога го зедов ми рекоа да не го полнам додека не се потроши, а потоа да го оставам да се полни 12 часа. Го оставив, но за 2 часа беше полн и ми пишуваше remove charger to save energy, што значи не биле потребни 12 часа.
Па што нема да се полни брзо ... прочитај на полначот треба да е 1200 mA на излезА дали телефонот ви се полни за 2 часа? И дали е нормално за толку кратко време да се наполни?
Кога го зедов ми рекоа да не го полнам додека не се потроши, а потоа да го оставам да се полни 12 часа. Го оставив, но за 2 часа беше полн и ми пишуваше remove charger to save energy, што значи не биле потребни 12 часа.
Претпоставувам си од т-мобиле ... никако не се гаси и на мене ми го појавува на сите телефониСекогаш кога се јавувам негде пред да заѕвонам ми пишува Note: active diverts. Како да ги исклучам?
Не, од ОNE сум. Има разлика?Претпоставувам си од т-мобиле ... никако не се гаси и на мене ми го појавува на сите телефони
Mislam deka nema. Skoro na site nokii go dava toa, deka prenasocuvanjeto e aktivno, ne se sekiraj ne mu pravi niso na telefonotНе, од ОNE сум. Има разлика?
Истото прашање, и каде може да се најдат?Koлку се отприлика нови слушалки за 5800?
Или од мобилара?