Е
експерт
Гостин
Koja aпликација за фејсбук да си ја симнам која е најдобра од искуства, и за твитер?
Opera Mini 5, исто како да си на компјутер
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Koja aпликација за фејсбук да си ја симнам која е најдобра од искуства, и за твитер?
Откако сменив SIM картичка, до состојбата на батеријата ми се појавува една стрелка, Calls diverted. Како да направам да исчезне?
Вака, имам еден несекојдневен проблем со телефонот...
Прво usb конекцијата со лаптопот ми е скурцана, така што излегува едно Win 32 command... и неможам ништо ни да отворам, нити да префрлам на телефонот...
(голем проблем :nesum: )
После то, ми ја "снема" цела музика во All songs, иако состојбата на меморијата е истата како што беше и пред да исчезнат песните...
чаре? :back:
jas imam nokia 5730 xpress mussic go zemav 19.000 na pri-pej i sum prezadovolenTelefonot e Super jas go iam vece 1mesec Super dizajn ekran edno drugoo za mene e TOP 10..........
@Scofield a ti sto vikas normalno sekoj telefon mora da ima plastika edno drugo...Inace mozete samo za inaaet da pravete mjuabet
Xilisoft Video ConverterКажете некоја програма за конвертирање видеа и филмови да можам да ги стаам у телефон
Веднаш ми треба..
200 нов, околу 110-120 половенКолку е телефончево на ново ? И ме интересира реална цена на старо, тие шо ги пратите цените, пишете![]()
Имам нешто проблем со телефонот..Кога ќе ми се јави некој, ништо не се слуша и морам да му исклучам, па повторно да се јави...до што ќе е?
Нокиа 5800.А телефонот е ? и дали не те слушаат или не слушаш ?
Нокиа 5800.
Мислам дека ме слушаат, јас не ги слушам. Ама не сум сигурен. Ама не се дешава тоа секогаш.