Е
експерт
Гостин
Opera Mini 5, исто како да си на компјутерKoja aпликација за фејсбук да си ја симнам која е најдобра од искуства, и за твитер?
Opera Mini 5, исто како да си на компјутерKoja aпликација за фејсбук да си ја симнам која е најдобра од искуства, и за твитер?
Во SETTINGS или како и да се викаше тоа, има една опција CALL DIVERTING, влези во тоаи исклучи го.Откако сменив SIM картичка, до состојбата на батеријата ми се појавува една стрелка, Calls diverted. Како да направам да исчезне?
Прво пробај направи UPDATE на телефонот, имаш вградено како опција (UPDATE OVER AIR), за после за конекција на PC со телефонт користи или NOKIA PC SUITE или OVI EXPLORERВака, имам еден несекојдневен проблем со телефонот...
Прво usb конекцијата со лаптопот ми е скурцана, така што излегува едно Win 32 command... и неможам ништо ни да отворам, нити да префрлам на телефонот...
(голем проблем :nesum: )
После то, ми ја "снема" цела музика во All songs, иако состојбата на меморијата е истата како што беше и пред да исчезнат песните...
чаре? :back:
jas imam nokia 5730 xpress mussic go zemav 19.000 na pri-pej i sum prezadovolenTelefonot e Super jas go iam vece 1mesec Super dizajn ekran edno drugoo za mene e TOP 10..........
@Scofield a ti sto vikas normalno sekoj telefon mora da ima plastika edno drugo...Inace mozete samo za inaaet da pravete mjuabet
Xilisoft Video ConverterКажете некоја програма за конвертирање видеа и филмови да можам да ги стаам у телефон
Веднаш ми треба..
200 нов, околу 110-120 половенКолку е телефончево на ново ? И ме интересира реална цена на старо, тие шо ги пратите цените, пишете
А телефонот е ? и дали не те слушаат или не слушаш ?Имам нешто проблем со телефонот..Кога ќе ми се јави некој, ништо не се слуша и морам да му исклучам, па повторно да се јави...до што ќе е?
Нокиа 5800.А телефонот е ? и дали не те слушаат или не слушаш ?
Тоа е стандард проблем кај некои 5800, отиди на сервис треба да се подигнат контактите од слушалката губи контакт и затоа не слушашНокиа 5800.
Мислам дека ме слушаат, јас не ги слушам. Ама не сум сигурен. Ама не се дешава тоа секогаш.