NOKIA 5800

• Креатор на темата Креатор на темата *ANE*
  • Време на започнување Време на започнување
Мене ми се изгуби гумичето од слушалките, ама само тоа гумичето шо влегува во уво...може да се најде нешо такво.. или цели слушалки да купувам.

и мене ми се дешава истово. го однесов пред некое време на сервис да ми упдејтуваат софтвер зашо ми рекоа ако го праам тоа сам, ке ја изгубам гаранцијата, и од тогаш ми се нема повторено.

--- надополнето ---

дај препорачајте некои програми за телефонов, а и по можност од кај да најдам шифри за активирање на истите

Да ве прашам за телефонов, колку време ви трае батеријата во 3G режим? Мене во нормален режим (неоптоварен од слушање многу музика и многу зборување) ми трае најсила 3 дена. Толку ли е максимумот!?

Да ве прашам за телефонов, колку време ви трае батеријата во 3G режим? Мене во нормален режим (неоптоварен од слушање многу музика и многу зборување) ми трае најсила 3 дена. Толку ли е максимумот!?

Мене ми трае најмалце 2-3 дена со нормална употреба, не многу слушање музика и гледање клипчиња чат пат и по малце сурфање на wifi. Обично ако не го замарам (значи скоро ич слушање музика и гледање клипови), само повици и малце интернет на wifi ми има траено по 4-5 дена.

и мене ми се дешава истово. го однесов пред некое време на сервис да ми упдејтуваат софтвер зашо ми рекоа ако го праам тоа сам, ке ја изгубам гаранцијата, и од тогаш ми се нема повторено.

--- надополнето ---

дај препорачајте некои програми за телефонов, а и по можност од кај да најдам шифри за активирање на истите

Закачи се на интернет преку телефонот и отвори Ovistore имаш таму доста безплатни програми, игри и слични глупости кои што не ти бараат шифри и сл.

А дали телефонот ви се полни за 2 часа? И дали е нормално за толку кратко време да се наполни?
Кога го зедов ми рекоа да не го полнам додека не се потроши, а потоа да го оставам да се полни 12 часа. Го оставив, но за 2 часа беше полн и ми пишуваше remove charger to save energy, што значи не биле потребни 12 часа.

А дали телефонот ви се полни за 2 часа? И дали е нормално за толку кратко време да се наполни?
Кога го зедов ми рекоа да не го полнам додека не се потроши, а потоа да го оставам да се полни 12 часа. Го оставив, но за 2 часа беше полн и ми пишуваше remove charger to save energy, што значи не биле потребни 12 часа.

I jas toa zabelezav :D Brzo se polni

Inace dali moze Opera 5 da ja koristam vo WiFi? neznam kako, mozam samo so prelistuvacot od telefonot koa sum vo wi fi

Па што нема да се полни брзо ... прочитај на полначот треба да е 1200 mA на излез

Секогаш кога се јавувам негде пред да заѕвонам ми пишува Note: active diverts. Како да ги исклучам?

Секогаш кога се јавувам негде пред да заѕвонам ми пишува Note: active diverts. Како да ги исклучам?

Претпоставувам си од т-мобиле ... никако не се гаси и на мене ми го појавува на сите телефони

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom