DonRistovski
Peace Disturber
- Член од
- 1 септември 2009
- Мислења
- 3.564
- Поени од реакции
- 4.538
Планирам да земам Нокиа 5800..Дали вреди да го земам ? Некои совети ќе ве молам
Планирам да земам Нокиа 5800..Дали вреди да го земам ? Некои совети ќе ве молам
temi wallpapers soundsjas sea zedov nokia 5800 i sakam da stavam pozadini takvi raboti.pustete neso link za spustanje programcina.temi....
ne zn zs ti trebaЕвентуално некој да не има avi плеер или програма за преформатирање на филмови? :smir:
За тие пари подобар избор немаш :smir:Планирам да земам Нокиа 5800..Дали вреди да го земам ? Некои совети ќе ве молам
Во право си, екран на допир + Нокиа = 12000. Нема подобро.За тие пари подобар избор немаш :smir:
da kupi si go mobilnoit vo vip ili cosmofon ako sakasВо право си, екран на допир + Нокиа = 12000. Нема подобро.
П.С. Има ли некаде низ државава футроли и подолги УСБ-каблови? (за 5800ката де )
Имам јас оргинален усб кабел нормално долг стандарден и футрола за 5800 иста како оргиналната само не пишува нокиаВо право си, екран на допир + Нокиа = 12000. Нема подобро.
П.С. Има ли некаде низ државава футроли и подолги УСБ-каблови? (за 5800ката де )
Фала, а тоа мегамобил, во Скопје е? Ако можеш објасни подетално кај се наоѓа и колку е цената на футролите.da kupi si go mobilnoit vo vip ili cosmofon ako sakas
imas i vo megamobil da kupuvas futroli jas od tamu si zemav i futrola i folija`
Епа мојот е Windows xp и значи праќам филмови преку усб, масс сториџ, кој шо се или во ави или мп4 формат, и кога го пуштам филмот :nenene: ваља... вика анноун формат :nesum:ne zn zs ti treba
mene direktno mi gi pusta ne zn so OS imas jas sum na Win7 koga prakam na mobilen mi izleguva dali sakam da go uredi fajlot za da moze mobilniot da go pusta i osttavam taka zavisi od goleminata trae od 20 min do 40 min` prefrluvanjeto
e pa prvata gresska ti e ne odbiraj mass storage odbiraj PC Suite i bi trebalo da ti pusti`Епа мојот е Windows xp и значи праќам филмови преку усб, масс сториџ, кој шо се или во ави или мп4 формат, и кога го пуштам филмот :nenene: ваља... вика анноун формат :nesum:
Значи не ми има излезено за да телефонот го преуреди филмот :kesa:
Samo znam deka se naoga vo aerodrom eve torte raboti tamu moze podetalno da te informira a cenata na futrolata bese 250denФала, а тоа мегамобил, во Скопје е? Ако можеш објасни подетално кај се наоѓа и колку е цената на футролите.
Јас го работам и веб сајтот на мегамобил :smir:e pa prvata gresska ti e ne odbiraj mass storage odbiraj PC Suite i bi trebalo da ti pusti`
Samo znam deka se naoga vo aerodrom eve torte raboti tamu moze podetalno da te informira a cenata na futrolata bese 250den
eve ti web http://www.megamobil.com.mk/ tamu mislam info i kontakti`
Edit: средив :tv:ЗацY напиша:CueBaLL како можи бе од PC Suite да префрлаш фајлови? :nesum: Нели преку мас сториџ треба?
А и плус пи си суитот не го лоцира како диск во мај комјутер за да можиш да префрлиш нешто :uvo:
Jas dosega samo preku PS Suite prefrlam a mass storage ne preferiram oti ne mi se sviga mi izleguva samo microSD-to a ne i memorijata na tel.. zatoa PC suite e podobar barem za meneCueBaLL како можи бе од PC Suite да префрлаш фајлови? :nesum: Нели преку мас сториџ треба?
А и плус пи си суитот не го лоцира како диск во мај комјутер за да можиш да префрлиш нешто :uvo: