Потполно се слагам со тебе пријателе се има во Дпмне само Вмровци нема се видоја каде се правите Македонци.Љубе не беше заборавен ниту во изминативе осум години така да мошне слабо да биде заборавен за 3,5г.,додека на Грујо му паѓа рејтингот,а бродот што тоне први ќе го напуштат глувците со петокраки на челото што се нашибаа во ВМРО дпмне .
Те знаат од штабот што лупеташ?
Ima braniteli i od sds...Сега и ја нешто да кажем за ова. Братот Љубе МЕ РАЗОЧАРА.
ПО службена должност бев во ОИК во моето место и имав увид во гласовите на избирачките места. Од нив дојдов до заклучок дека за Љубе во споредба со гласовите за советници гласале, ВМРО-НП, НСДП , дел од СДСМ и мал дел од ВМРО-ДПМНЕ. Мислам тоа беше очигледно кога ги гледав преставниците од партиите, тие од љубе, нсдп и народна заедно ги прибираа податоците, ама капак на се беше кога претставникот на Љубе доби повик од централниот штаб за кој тврдеше дека е од Љубе директно по кој му се обрати на претставникот на СДСМ со зборовите “Бранко пак не заеба, ни вети 30 % од гласовите на СДСМ во Скопје и во 17 часот го повлече договорот“. Е ЉУБЕ, ЉУБЕ зашто со него брат праеш договори зар не си слушнал за поговорката “кој со ѓаолот тикви сади.....“
Gluposti.Мене Љубе ме разочара со самото тоа што влезе во трката. На страна неговото кокетирање односно продавање газ на СДСМ, туку самото спомнување на неговото име е секогаш проследено со додавки за Хаг, објаснувања, негативни конотации, а со тоа и онака пристрасните Западњаци ни го набиваат во ребра.
Што се однесува до зделката на Љубе со Бранко, таа се очекуваше, како инаку Љубе ќе настапеше на изборите?
Останува уште неговите да гласаат за Фрчко и да ја комплетираме комедијава на Љубе.
Tocno.Мислам дека “неговите“ овојпат нема ни да гласаат,зошто на избориве гласаа само за контра на Џорџе,и не толку што го сакаат Љубе.
Od koga pratam forum 1 zbor dobar nemas kazano za Vmro...ili si `rmbac ili dobra para zemas...“Требаше’’ но Бранко го вјавна за една употреба.
Со кариерата на Љубе е готово. Жално, ќе остане запаметен по тоа што му се подметна на Бранко.
Недостасува уште Фрчковски да победи на изборите, и тогаш Љубе дефинитивно да влезе на листата предавници.
Deka ce ima nova partija ce ima...ama koga toj ce saka,a ne NG...zasega NG saka odma da go otkaci i da mu formira partija...ne vervam LB da e glup da nasedne...a mozi e?Со Љубе ова е прва епизода.
Тој нема да се повлече, ако викаше ако изгубам јас заминувам од политичката сцена.
Тој со помош на Бранко и Љубчо ќе формира нова партија.
Super post.Има 3.5 години до следните избори. Ако Груевски се покаже за овој период, тогаш Љубе во меѓувреме ќе го снема од политичката сцена. Но, ако гласачите на ВМРО не се задоволни од Груевски, тие гласови ќе одат кај Љубе. Сепак, 3.5 години е многу време. Љубе ќе треба многу да работи ако сака да не биде заборавен.
Jas verglam za raspad na Vmro odamna...samo na decava nema koj da im kazi...Љубе не беше заборавен ниту во изминативе осум години така да мошне слабо да биде заборавен за 3,5г.,додека на Грујо му паѓа рејтингот,а бродот што тоне први ќе го напуштат глувците со петокраки на челото што се нашибаа во ВМРО дпмне .
E moj anamnesiac...ova vojskava ne mozi da svati deka za LB glasaa i Ldp i centar glasaci...ednostavno nejcat nikoj da im peri mozok...ako vece moraat da slusaat i placaat glupi prerodbi mozat barem na izbori da zaokruzat protiv...ona tema za -150.000 glasa...Во сите досегашни избори не се случило еден независен кандидат да добие толку голем број гласови. Ова е многу добар знак и е победа на демократијата во Македонија.
Za zal ne pogodi od prva, a okolu finansiranjeto: jas vaka ko "поупатен" znam deka tie SHTO GO FINANSIRAAT SDSM go FINANSIRAA I BRAT LJUBE.Ти овака ко поупатен какви информации имаш за финансирањето на Љубе? Да погодам од прва што ќе одговориш.....СДСМ го финансираште Љубе ,нели ?
Не се фаќај од каде му биле парите на Брат Љубе него од каде им се парите за билбордите од млекарите срамота е ова што пишувате тука за брат Љубе.Za zal ne pogodi od prva, a okolu finansiranjeto: jas vaka ko "поупатен" znam deka tie SHTO GO FINANSIRAAT SDSM go FINANSIRAA I BRAT LJUBE.
Ili ne e taka, aj bash da slushnam, kako se sobiraat 1 milion evra i se organizira kampanja bez partija zad sebe.
ps.prikaskite za prekuokeanski pari zavrshija vo momentot koga Mane Jakovlevski ostana "veren" na Grujo. A ima i edno momche tuka na forumive,pishuvashe pod nik Great_Macedonian i beshe neshto vo "Makedonska Obedineta Unija-Brat Ljube" koja sobirashe pari za odbrana na Brat Ljube i Johan pa ne ke e losho da kaze kolku pari sobraa-jas kolku pametam od negovite pishuvanje mnogu, mnogu daleku od milion i toa dolari pa odozgora i Avstraliski.
Абе јас гледам ти ќе се клањаш многу скоро кај тулумбарот кога ќе ти дојде на чело на партија али ај ќе видиме.:helou:Kakvi dolgovi plaka tulumbarot kaj Crvenkovski!!! ke doznaeme vo prestojniot period.
Ми го зеде постотАбе јас гледам ти ќе се клањаш многу скоро кај тулумбарот кога ќе ти дојде на чело на партија али ај ќе видиме.:helou:
Абе јас гледам ти ќе се клањаш многу скоро кај тулумбарот кога ќе ти дојде на чело на партија али ај ќе видиме.:helou:
postov realen07 moze da e zelba, inaku gruevski e vo najcvrsta pozicija vo partijata od koga i da e.Ми го зеде постот
Поздрав до привременото раководство на ДПМНЕ - како што би рекол "тулумбарот", кој штотуку ги клизна со 150 илјади гласови.
postov realen07 moze da e zelba, inaku gruevski e vo najcvrsta pozicija vo partijata od koga i da e.
rekov ednas veke videno so vmro np zalet 2005 slicno broj na glasovi kako ljube sega za posle narednite godini da se pribiraat pak nazat...ljube ke e mozda kaj odreden broj ljuge vo partijata seuste herojot ama kaj golem del vo memorijata ke ostane zapameten kako janicarot koj proba da izraboti za onie koi go piknaa vo hag
Eh nacke nacke i ti li Brat Ljubeta go narekuvas tulumbar???Kakvi dolgovi plaka tulumbarot kaj Crvenkovski!!! ke doznaeme vo prestojniot period.
Ne se sekiraj pamtat i lugje kakvi komunjari ja imat infektirano vmro i totalno go unishtija nacionalniot duh vo partijata na celo so gruevski.postov realen07 moze da e zelba, inaku gruevski e vo najcvrsta pozicija vo partijata od koga i da e.
rekov ednas veke videno so vmro np zalet 2005 slicno broj na glasovi kako ljube sega za posle narednite godini da se pribiraat pak nazat...ljube ke e mozda kaj odreden broj ljuge vo partijata seuste herojot ama kaj golem del vo memorijata ke ostane zapameten kako janicarot koj proba da izraboti za onie koi go piknaa vo hag