Слаткарот од Хрватска

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Незнам зошто воопшто си трошиме време на убедување, меѓусебно напаѓање, кога и онака секој си е пристрасен во муабетов.
Кој поради идеолошко партиски кој од проблеми со суета трет поради ментално заостанување и четврти поради какање ради реда.
Може има и 5ти и 6ти причинско последични видови размислувања, но веќе искрено... “боле ме лево маде“.

Трн, оној што разбира ќе разбере и без да му црташ, оној што неможе да разбере.. џабе арчиш време.

Член од
17 март 2005
Мислења
11.493
Поени од реакции
1.587
Сега и ја нешто да кажем за ова. Братот Љубе МЕ РАЗОЧАРА.

ПО службена должност бев во ОИК во моето место и имав увид во гласовите на избирачките места. Од нив дојдов до заклучок дека за Љубе во споредба со гласовите за советници гласале, ВМРО-НП, НСДП , дел од СДСМ и мал дел од ВМРО-ДПМНЕ.

Мислам тоа беше очигледно кога ги гледав преставниците од партиите, тие од љубе, нсдп и народна заедно ги прибираа податоците, ама капак на се беше кога претставникот на Љубе доби повик од централниот штаб за кој тврдеше дека е од Љубе директно по кој му се обрати на претставникот на СДСМ со зборовите “Бранко пак не заеба, ни вети 30 % од гласовите на СДСМ во Скопје и во 17 часот го повлече договорот“.

Е ЉУБЕ, ЉУБЕ зашто со него брат праеш договори зар не си слушнал за поговорката “кој со ѓаолот тикви сади.....“:toe:

Мене Љубе ме разочара со самото тоа што влезе во трката. На страна неговото кокетирање односно продавање газ на СДСМ, туку самото спомнување на неговото име е секогаш проследено со додавки за Хаг, објаснувања, негативни конотации, а со тоа и онака пристрасните Западњаци ни го набиваат во ребра.

Што се однесува до зделката на Љубе со Бранко, таа се очекуваше, како инаку Љубе ќе настапеше на изборите?

Останува уште неговите да гласаат за Фрчко и да ја комплетираме комедијава на Љубе.

Македонцки

мадрфакр
Член од
23 ноември 2007
Мислења
4.281
Поени од реакции
634
Затоа има избори..Мнозинството одлучија дека не го бива...

тоа е то...делби додатни се бесполезни..политичката кариера на братот..од секаков вид..заврши..

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Мене Љубе ме разочара со самото тоа што влезе во трката. На страна неговото кокетирање односно продавање газ на СДСМ, туку самото спомнување на неговото име е секогаш проследено со додавки за Хаг, објаснувања, негативни конотации, а со тоа и онака пристрасните Западњаци ни го набиваат во ребра.

Што се однесува до зделката на Љубе со Бранко, таа се очекуваше, како инаку Љубе ќе настапеше на изборите?

Останува уште неговите да гласаат за Фрчко и да ја комплетираме комедијава на Љубе.
Мислам дека “неговите“ овојпат нема ни да гласаат,зошто на избориве гласаа само за контра на Џорџе,и не толку што го сакаат Љубе.:toe:

P

Princ

Гостин
Не се разбирам многу во слатки (освен во нивно јадење), ама знам дека овој "слаткар" го сака народот и како независен кандидат му фалеа 1000 гласови за да биде трет сакан од народот од седуммина. Само 1000. Секоја чест, што друго да речам.

igor108367

Dark Lord Sauron
Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.516
Поени од реакции
113
Затоа има избори..Мнозинството одлучија дека не го бива...

тоа е то...делби додатни се бесполезни..политичката кариера на братот..од секаков вид..заврши..
Да да бидејќи независен кандидат да собере волку гласови во Македонија значи баш тоа крај на кариера, без партиска подршка. :pos2:

Славјански

Антички Словен
Член од
2 мај 2008
Мислења
5.644
Поени од реакции
1.346
Љубе Бошковски требаше да биде 2 на овие избори, ама изненади Фрчковски.
И јас ја имам информацијата дека СДСМ со добар процент требаше да го подржи Љубета Бошковскога.

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Да да бидејќи независен кандидат да собере волку гласови во Македонија значи баш тоа крај на кариера, без партиска подршка. :pos2:
Факт е дека без партијска подршка во државава и Св. Петар да дојде нема да постигне ништо од политичка кариера,а тоа се вика “Македонска демократија“ во земја што не е изолирана,само малку народот живее во ГЕТО.:toe:

Picasso`

Schizophrenic!
Член од
26 јануари 2007
Мислења
4.149
Поени од реакции
197
И јас имам информации дека Иванов му го пушеше на Груевски!

И јас имам информации дека Љубчо Георгиевски е Србоман.

И јас имам информации дека женаму не му дава на Бранко.

И шо ?

Член од
17 март 2005
Мислења
11.493
Поени од реакции
1.587
Љубе Бошковски требаше да биде 2 на овие избори, ама изненади Фрчковски.
И јас ја имам информацијата дека СДСМ со добар процент требаше да го подржи Љубета Бошковскога.
“Требаше’’ но Бранко го вјавна за една употреба.

Со кариерата на Љубе е готово. Жално, ќе остане запаметен по тоа што му се подметна на Бранко.

Недостасува уште Фрчковски да победи на изборите, и тогаш Љубе дефинитивно да влезе на листата предавници.

Amnaesiac

Paranoid Android
Член од
9 декември 2008
Мислења
1.818
Поени од реакции
43
Во сите досегашни избори не се случило еден независен кандидат да добие толку голем број гласови. Ова е многу добар знак и е победа на демократијата во Македонија.

Член од
17 јули 2008
Мислења
436
Поени од реакции
273
Taka e ,vo nekoi mesta go podržaa,otvoreno,za sovetnička lista glasaa za SDSM za pretsedatel za Ljube,nejasno no vistinito, no komu da baraš pamet:toe:

igor108367

Dark Lord Sauron
Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.516
Поени од реакции
113
Taka e ,vo nekoi mesta go podržaa,otvoreno,za sovetnička lista glasaa za SDSM za pretsedatel za Ljube,nejasno no vistinito, no komu da baraš pamet:toe:
И се разбира ти гледаше како СДСМовците гласаа за за СДС, а за претседател за ВМРО. Им ги виде ливчињата.

Член од
17 јули 2008
Мислења
436
Поени од реакции
273
И се разбира ти гледаше како СДСМовците гласаа за за СДС, а за претседател за ВМРО. Им ги виде ливчињата.
Da :helou:lično mi kažaa ,a i bev vo izborna edinica vo koja jasni bea rabotite,ne bi kažuvala detali:smir:

Славјански

Антички Словен
Член од
2 мај 2008
Мислења
5.644
Поени од реакции
1.346
Со Љубе ова е прва епизода.
Тој нема да се повлече, ако викаше ако изгубам јас заминувам од политичката сцена.
Тој со помош на Бранко и Љубчо ќе формира нова партија.

Kajgana Shop

На врв Bottom