Гласачкото тело на сдсм се следниве три групи граѓани:
1. Европејски педерчиња(претежно скопски, јас сум од Скопје ама ги мразам сдсм) коишто во име на шетање низ европа ќе си ја продадат и мајката, а камоли името.
.................
„Европејските педерчиња“ шетаат во Европа и без СДСМ. Си го продадоа газето за бугарски пасош. А тие што имаат пари за шетање и сега немаат проблеми со виза, не им треба власта на СДСМ. Не и се .....
Ни јас како и повеќето форумџии не можам да сфатам како може некој да гласа за оваа структура на СДСМ. Истите фаци што не ебаваат од '91ва. Сега имаат нова финта, заплашуваат дека ќе има пропаст ако не се вратат на власт.
Ајде ако има некој што верува во тоа нека напише пост на форумот. Стварно ме интересира каков профил на човек може да верува во тоа.
Нека напише пост и некој што гласал за Тито Петковски за градоначалник на Скопје. Ова уште повеќе ме интересира. Не сум психолог ама многу ме интересира што му се мота во психата на таков гласач и да ми каже една причина зошто гласал за Петковски.
Господинот проба од се по нешто, му фали уште да се проба за советник во Враништа.